Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Χαμός στη Βουλή για την «Αριστερά της τσουτσούνας»

xamos-sti-bouli-metaksu-fwtila-kai-famelou
Το κλείσιμο της τοποθέτησης του «εκρηκτικού» Ιάσωνα Φωτήλα στη Βουλή προκάλεσε αναταραχή στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑΤο κλείσιμο της τοποθέτησης του «εκρηκτικού» Ιάσωνα Φωτήλα στη Βουλή προκάλεσε αναταραχή στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο βουλευτής του Ποταμιού ήταν ιδιαίτερα επικριτικός κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το προσφυγικό υποστήριξε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θέλει ούτε μπορεί να κυβερνήσει.
Μάλιστα αναφερόμενος στον Αρ. Μπαλτά σημείωσε επί λέξη: «τι να περιμένει κανείς από έναν υπουργό που έχει κάνει τον πολιτισμό Αριστερά της τσου@@@@νας», παραπέμποντας ευθέως στην παράσταση «παλλόμενα πέη» του Γιαν Φαμπρ. 
Ο κ. Φωτήλας απέρριψε οποιαδήποτε σενάριο οικουμενικού ή άλλου σχήματος με την σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ και κλείνοντας την ομιλία του πρότεινε «δεν μένει τίποτα άλλο από το να κηρύξουμε ένα νέο ανένδοτο αγώνα κατά εκείνων που λυμαίνονται τη χώρα»
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος αντέδρασε άμεσα και ζήτησε το λόγο επί προσωπικού την ώρα που άλλοι βουλευτές του κόμματος διαμαρτύρονταν έντονα.
Κάλεσε τον βουλευτή να ανακαλέσει. Ωστόσο ο κ. Φωτήλας όχι μόνο επέμεινε αλλά προκάλεσε «μπορεί αν θέλει ο κ. συνάδελφος να μου κάνει μήνυση» είπε με σκωπτική διάθεση.
Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος επανήλθε. Διευκρίνισε ότι ουδέποτε μίλησε για πουλημένους και ευχήθηκε χρόνια πολλά στην κυβέρνηση που σήμερα (1η Απριλίου) έχει την τιμητική της..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου