Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Πεταλωτής: «Μπροστά πάμε όταν αλλάζουμε τις παθογένειές μας και όχι με ψευτοεπαναστατικότητα…»



Στο θέμα, που έχει δημιουργηθεί με τις αποκαλύψεις των wikileaks για τις συνομιλίες των Τόμσεν-Βελκουλέσκου για την Ελλάδα αναφέρθηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών» Γιώργος Πεταλωτής.



Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Για να απαντήσουμε ως χώρα στις «αποκαλύψεις» των wikileaks απαιτείται πρώτα ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Την οποία ουδόλως όμως διαθέτουμε».
«Η έλλειψη αυτού εξάλλου του στοιχείου ήταν που μας οδήγησε στην κρίση, ήταν που επικαλούνταν από την αρχή οι εταίροι όταν το 2009 ζητούσαμε πίστωση χρόνου και μας απαντούσαν με τα «greek statistics», είναι αυτή που μας πηγαίνει μπρος-πίσω όλα αυτά τα χρόνια», επισήμανε ο ίδιος και συμπλήρωσε: «Μπροστά πάμε όταν αλλάζουμε τις χρόνιες παθογένειές μας. Όχι με ψευτοεπαναστατικότητα, ούτε όμως και με υποτέλεια».
«Η μόνη λοιπόν απάντηση και ζητούμενο η αξιοπιστία μας, που προϋποθέτει μεγάλες συναινέσεις και μεγάλες υπερβάσεις, άρδην αλλαγή της εικόνας της χώρας και κυρίως των πολιτικών δυνάμεων που μέσα σε αυτήν την καταιγίδα ασχολούνται χαμογελαστά και αυτάρεσκα με το μέτρημα των ισχνών ούτως ή άλλως ποσοστών τους», καταλήγει στο σχόλιό του ο Γιώργος Πεταλωτής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου