Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Αρχίζει το Κύπελλο: Κεκλεισμένων οι ημιτελικοί, με μαθητές ο τελικός!

Αρχίζει το Κύπελλο: Κεκλεισμένων οι ημιτελικοί, με μαθητές ο τελικός!

Το υφυπουργείο ενημέρωσε επισήμως την ΕΠΟ για την επανέναρξη του Κυπέλλου. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο και ο τελικός με μαθητές, σύμφωνα με την οριστική απόφαση Κοντονή.Ο κύβος ερρίφθη… Το υφυπουργείο Αθλητισμού υπέγραψε σήμερα την απόφαση για την επανέναρξη του Κυπέλλου, ενημερώνοντας και επισήμως την ΕΠΟ.

Στο έγγραφο το οποίο εστάλη στην ελληνική ομοσπονδία, περιλαμβάνεται και η οριστική απόφαση του Σταύρου Κοντονή για το πώς θα ολοκληρωθεί ο θεσμός.

Οι τρεις αγώνες που απομένουν στα ημιτελικά, ο επαναληπτικός δηλαδή του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και τα ματς μεταξύ ΑΕΚ-Ατρόμητου θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ ο μεγάλος τελικός θα γίνει με μαθητές!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής υπέγραψε σήμερα την απόφαση επανέναρξης του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, σε συνέχεια της συμφωνίας που επιτεύχθηκε την προηγούμενη Τρίτη με τη ΦΙΦΑ, την ΟΥΕΦΑ και την ΕΠΟ.

Βάσει της απόφασης αυτής, που έπρεπε να κοινοποιηθεί ως απόψε τα μεσάνυχτα στη ΦΙΦΑ, η ΕΠΟ αποφεύγει την αποβολή της από τις διεθνείς ομοσπονδίες και παράλληλα η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην προσπάθειά αναδιάρθρωσης και εκσυγχρονισμού του ποδοσφαίρου, γεγονός που συνιστά χρόνιο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Σταύρου Κοντονή, οι εναπομείναντες αγώνες του Κυπέλλου θα διεξαχθούν σε ημερομηνίες που θα αποφασίσει η ΕΠΟ. Ωστόσο, οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και ο τελικός με την παρουσία μαθητών χωρίς την έκδοση εισιτηρίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου