Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Καραπάνος σε Λουκόπουλο: «Αν έρθεις στο Μεσολόγγι για τον Μοσχανδρέου, εμείς θα φύγουμε από ΧΥΤΑ και Αναπτυξιακή»

img_0690.jpg


Έντονο παρασκήνιο φαίνεται ότι υπήρξε, πίσω απ την απουσία του δημάρχου Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλου στα εγκαίνια της έκθεσης «Μεσολόγγι και Λόρδος Βύρων», που πραγματοποιήθηκαν στην Πινακοθήκης Σύγχρονης Τέχνης Αιτωλοακαρνανίας Χ. & Σ. Μοσχανδρέου το περασμένο Σάββατο.

Ο ιδρυτής της Πινακοθήκης κ. Χρ. Μοσχανδρέου ήρθε σε επαφή με ανθρώπους του δήμου Ναυπακτίας φέτος,στα πλαίσια άλλης εκδήλωσης, όπου συζήτησαν μεταξύ άλλων και την δυνατότητα της Ναυπακτίας να φιλοξενήσει  μια αντίστοιχη έκθεση. Η πρόσκληση να παραστεί ο κ.Λουκόπουλος και να εγκαινιάσει την έκθεση, έγινε πριν από περίπου έναν μήνα σε τηλεφωνική συνομιλία των δυο ανδρών.
Η πιθανότητα να παραβρεθεί δήμαρχος όμορου δήμου στην εκδήλωση και μάλιστα να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια, εξόργισε τον δήμαρχο Μεσολογγίου κ.Νίκο Καραπάνο, που παρότι ο ίδιος δεν είχε πρόθεση να παραστεί, διεμήνυσε στον κ.Λουκόπουλο, ότι η παρουσία του εκεί θα αποτελέσει casus belli μεταξύ των δύο δήμων. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να τον απειλήσει ότι θα αποχωρήσει απ τον σύνδεσμο για τα ΧΥΤΑ αλλά και την Αναπτυξιακή Ναυπάκτου προκειμένου να τον αποτρέψει !!
Όπως φαίνεται ο κ. Λουκόπουλος δεν πήρε «αψήφιστα» τις απειλές του κ.Καραπάνου και δεν παρέστη τελικά στην εκδήλωση, ενώ το δήμο Ναυπακτίας εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Σιαμαντάς.
Χαρακτηριστική πάντως ήταν και η αντίδραση του πρώην δημάρχου Μεσολογγίου κ. Π.Κατσούλη ,ο οποίος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε :
Νέα ήθη και στις ΕΟΡΤΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ….ο «Αυτού Μεγαλειότατος», όταν δεν του είναι αρεστοί οι εκπρόσωποι φορέων που διοργανώνουν εκδηλώσεις ,ενταγμένες στο πρόγραμμα των ΕΟΡΤΩΝ ΕΞΟΔΟΥ ,είτε δεν παρευρίσκεται αυτός και οι περισσότεροι ,αν όχι όλοι της δημοτικής πλειοψηφίας κατόπιν εντολής του, είτε την μποϋκοτάρει απαγορεύοντας ακόμη και σε αιρετούς όμορου δήμου να συμμετάσχουν σε αυτή ! ‘Έχει ο βούρκος πάτο ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου