Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

Τσίπρας: Δεν θα ανεχθούμε ενέργειες που αμφισβητούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα - ΒΙΝΤΕΟ

Τσίπρας: Δεν θα ανεχθούμε ενέργειες που αμφισβητούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα - ΒΙΝΤΕΟ
«Η Ελλάδα δεν πρόκειται να αποδεχθεί ή να ανεχθεί οποιεσδήποτε  ενέργειες που παρεμβαίνουν ή που αμφισβητούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου, κ. Γιενς Στόλτενμπεργκ, μετά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Καταβάλουμε προσπάθειες, ώστε η νατοϊκή δράση να συμβάλει στην αντιμετώπιση της κρίσης και στην ανάπτυξη κλίματος συνεργασίας με τη γείτονα» επεσήμανε ο Πρωθυπουργός.
«Ο μόνος στόχος της παρουσίας του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είναι η μείωση των προσφυγικών ροών. Έχουμε όμως δυστυχώς αρκετό δρόμο ακόμη. Είναι σαφές ότι προκύπτουν εμπόδια από τις μονομερείς αξιώσεις και θέσεις της Τουρκίας που εκφράζονται και με αύξηση της παραβατικής πτητικής δραστηριότητας των γειτόνων στον εναέριο χώρο μας» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.
Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι: «Η Ελλάδα έχει κεντρικό ρόλο στην αντιμετώπιση του Προσφυγικού», ενώ επεσήμανε ότι: «Οι κρίσεις στην Ευρώπη είναι αρκετές, δεν χρειαζόμαστε και άλλες κρίσεις».

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου