Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

Τα βρόντηξε από το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γρηγόρης Ρουμπάνης..«Μου είναι αδύνατο να συνεχίσω να λειτουργώ σε έναν δημόσιο οργανισμό υποκρινόμενος ότι όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα σ’ αυτόν», έγραψε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Ρουμπάνης και τα βρόντηξε από το ΔΣ του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Γνωστός για τα συριζαίϊκα αισθήματα του και φίλος του Τσίπρα (στη φωτογραφία)
Σε επιστολή του προς τον Τσίπρα επισημαίνει πως μόνο οργή προκαλούν οι τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης για το τελειωτικό χτύπημα στο δημ...οσιογραφικό κόσμο και όσους ασχολούνται στο χώρο του Τύπου και της Ενημέρωσης.
Ο δια του λεγόμενου ασφαλιστικού νομοσχεδίου ενταφιασμός – και μάλιστα εν ζωή – των ταμείων μας, μόνο και μόνο επειδή αυτές είναι οι επιθυμίες του κουαρτέτου των απηνών δανειστών της χώρας, φανερώνει απάνθρωπη διάθεση και καταστροφική μανία για όσα λίγα έχουν απομείνει όρθια στον τόπο από τις προηγούμενες επιδρομές της τρόικας και των όσων προηγήθηκαν της σημερινής κυβέρνησης.
Ποτέ και πουθενά, καμία πρόοδο δεν κατέγραψε η Ιστορία με την καταστροφή πόρων, τη στέρηση εισοδημάτων και την ισοπέδωση κοινωνικών κατακτήσεων.
Δεν είδε ποτέ, μέχρι τις μέρες μας, μια ανεξάρτητη και κυρίαρχη πολιτεία να εκθεμελιώνει αυτοβούλως ο,τι υγιές λειτουργεί στον αυλόγυρο της ευθύνης της, και θα μπορούσε μάλιστα να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για την ανόρθωση άλλων ομοειδών πλην προβληματικών λειτουργιών.
Αντιθέτως, μόνο κατακτητικές ορδές κατέγραψε να λεηλατούν περιουσίες και να καρπώνονται το μόχθο των κατακτημένων κοινωνιών, μόνο και μόνο για να τις ρίξουν στην απελπισία και την εξαθλίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου