Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Ο Παπαμιμίκος δηλώνει παρών στις εξελίξεις της ΝΔ... Με επιστολή του παραιτείται από Γραμματέας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, αλλά όχι και από το κόμμα.

Ο Ανδρ. Παπαμιμίκος δηλώνει παρών στις εξελίξεις της Νέας ΔημοκρατίαςΜε επιστολή του παραιτείται από Γραμματέας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, αλλά όχι και από το κόμμα... 
Νέα δεδομένα ενδέχεται να προκαλέσει στο εσωτερικό της ΝΔ η πληροφορία ότι ενδέχεται να παρευρεθεί στο...
10ο συνέδριο του κόμματος ο μέχρι πριν λίγα εικοσιτετράωρα γραμματέας της  Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Πως θα γίνει αυτό; Όπως προκύπτει από την επιστολή του κ. Παπαμιμίκου προς τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ο ίδιος παραιτήθηκε από γραμματέας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και όχι από μέλος του κόμματος.

Αυτό σημαίνει ότι, ως σύνεδρος λόγω της προηγούμενης ιδιότητάς του, μπορεί και να συμμετάσχει και να μιλήσει με ότι αυτό σημαίνει.

Η αρχική εντύπωση ήταν ότι παραιτήθηκε και από μέλος της ΝΔ και όλοι είχαν μείνει με αυτή την εντύπωση, ακόμα και κεντρικά στελέχη.

Στη σκιά αυτής της πληροφορίας, είναι έντονες ο ι«γαλάζιες» παρασκηνιακές ζυμώσεις λίγες ώρες πριν αρχίσει το 10ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Ήδη κυκλοφορεί επιστολή 9 μελών της Πολιτικής Επιτροπής.στη σκιά των αντιδράσεων για τη μη 
συμμετοχή των 400 συνέδρων της ΟΝΝΕΔ στο συνέδριο και γενικά για τη μη εκπροσώπηση της νεολαίας του κόμματος.

Η επιστολή Παπαμιμίκου

«Προς : Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Σας υποβάλλω την παραίτησή μου  από Γραμματέας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Ανδρέας Ι. Παπαμιμίκος»
tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου