Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Ο Κεγκέρογλου προς τον Αλεξιάδη: Θέλετε ψυχίατρο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κεγκέρογλου προς τον Αλεξιάδη: Θέλετε ψυχίατρο - ΒΙΝΤΕΟ


Κόντρα ξέσπασε στη βουλή μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη και του Βουλευτή Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης  Βασίλη Κεγκέρογλου με αφορμή την ερώτησή του για τα σενάρια περί αύξησης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και ιδιαίτερα του ειδικού φόρου πετρελαίου.

"Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της φορολογίας μην βιάζεστε. Η διαπραγμάτευση προχωράει, δύσκολα για εμάς, αλλά δεν θα επιβεβαιωθούν όλα αυτά τα τερατολογικά που  συνήθως λέτε" είπε ο κ. Αλεξιάδης απαντώντας στον κ. Κεγκέρογλου.
"Μου κάνει εντύπωση  η επιμονή σας ότι δεν ολοκληρώνουμε τις προσπάθειες . Επιτέλους σε αυτή την αίθουσα, πρέπει κάποια στιγμή να υπάρξει απάντηση για τα προηγούμενα χρόνια. Τι έγινε από το 2010 η λίστα Λαγκάρντ; " συνέχισε ο υπουργός προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή.
Θέλετε ψυχίατρο, ακούστηκε να λέει ο κ. Κεγκέρογλου από τα βουλευτικά έδρανα.
 "Το αν θέλω ψυχίατρο ή όχι...Ευχαριστώ πολύ κ. βουλευτά. Λυπάμαι για το κοινοβουλευτικό σας ήθος", απάντησε ο κ. Αλεξιάδης ο οποίος συνέχισε την ομιλία του και κλείνοντας επανήλθε λέγοντας: "Αυτά και ευχαριστώ για τις ιατρικές συμβουλές σας"Διαβάστε επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου