Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Ο Χάρης Θεοχάρης ιδρύει τη "Δύναμη Πολιτών" - Ξεκίνησε τη συλλογή υπογραφών (ΦΩΤΟ)

Ο Χάρης Θεοχάρης ιδρύει τη "Δύναμη Πολιτών" - Ξεκίνησε τη συλλογή υπογραφών (ΦΩΤΟ)  - Κεντρική Εικόνα
Κεντρικό σύνθημα "Βγαίνουμε μπροστά για την Ελλάδα"
του Γιάννη Πολίτη
Όπως όλα δείχνουν ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης, έχει αποφασίσει να τραβήξει το δικό του δρόμο, καθώς αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία πολιτικής κίνησης που φέρει το όνομα "Δύναμη Πολιτών".
Με κεντρικό σύνθημα το "Βγαίνουμε μπροστά για την Ελλάδα" ο μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, πλέον κρατάει αποστάσεις από τη Σεβαστουπόλεως, ενώ δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του. Μάλιστα έχει ξεκίνησει τη "διακίνηση" πεντασέλιδου κειμένου μέσα στο οποίο αναφέρει τους λόγους που προχωράει σε αυτή την κίνηση. 
«Η βαθιά κρίση στην Ελλάδα έχει οδηγήσει σε μια μεγάλη οικονομική, κοινωνική και ηθική καταστροφή» αναφέρεται στο κείμενο, το οποίο σε πρώτη φάση κυκλοφορεί μεταξύ των εθελοντών του Ποταμιού. «Τα κροκοδείλια δάκρυα των εκπροσώπων του παλιού πολιτικού κατεστημένου, δεν είναι άλλο από ένα κρεσέντο υποκρισίας» τονίζει μεταξύ άλλων, ενώ προσθέτει ότι «γι' αυτό κι εμείς, πολίτες από διάφορες περιοχές της χώρας, διαφορετικά επαγγέλματα, κοινωνικές τάξεις και ηλικίες, παίρνουμε τις τύχες μας στα χέρια μας για να βάλουμε τέλος στη συνεχιζόμενη καταστροφή. Ενώνουμε τις δυνάμεις για να γυρίσουμε τον τροχό της ιστορίας, να κινηθούμε μπροστά. Κι αυτό όπως λέει ο ποιητής "θέλει δουλειά πολλή". Γι' αυτό ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ και συγκροτούμε μια αυθεντικά νέα πολιτική κίνηση, τη "Δύναμη Πολιτών"». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου