Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Τσίπρας σε Κοντονή: Μην κάνεις βήμα πίσω

Τσίπρας σε Κοντονή: Μην κάνεις βήμα πίσω                 

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Σταύρο Κοντονή με κύριο αντικείμενο συζήτησης το θέμα του ποδοσφαιρικού Grexit, με τον Πρωθυπουργό να του ξεκαθαρίζει να μην κάνει πίσω στις απαιτούμενες αλλαγές.
Ο κ.Τσίπρας αφού έλαβε τη σχετική ενημέρωση, ζήτησε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού να μην αλλάξει την σκληρή στάση του και να φτάσει το θέμα των αλλαγών στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέχρι τέλους.
«Συνάντησα τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σ. Κοντονή, και με ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου. Του ζήτησα να μην κάνει βήμα πίσω. Ή τώρα όλοι θα δεχθούν την κάθαρση ή θα υποστούν τις συνέπειες», γράφει ο πρωθυπουργός στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.
Θυμίζουμε ότι στις 5 Απριλίου θα παρθεί η απόφαση από το ΣτΕ για το αν θα συνεχιστεί ή όχι το Κύπελλο Ελλάδος και από εκεί θα κριθούν πολλά και για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου με FIFA-UEFA να απειλούν για αποκλεισμό από τις διεθνείς διοργανώσεις για την εθνική ομάδα και τους ελληνικούς συλλόγους.


Πηγή: Τσίπρας σε Κοντονή: Μην κάνεις βήμα πίσω | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/259829/tsipras-se-kontoni-min-kaneis-vima-piso#ixzz44fmpqrZU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου