Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Μαντζουράκης: «Παράξενο σενάριο» – Σίλβα: «Ικανοποιημένος για 80 λεπτά»



 sup-panai-olymp-synxi3Στο… μπερδεμένο σενάριο του σημερινού αγώνα αλλά και στο γεγονός ότι χάθηκαν πολλές μάχες στα στημένα, στάθηκε ο προπονητής του Παναιτωλικού, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου των προπονητών , αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο.
Νωρίτερα ο Μάρκο Σίλβα δέχτηκε κατευθείαν ερωτήσεις , όπου και απαντώντας σχετικά σημείωσε πως η ομάδα του έχει βελτιώσει τον τομέα της αξιοποίησης όλων των ποδοσφαιριστών της. Σημείωσε ακόμη πως ο Ολυμπιακός είχε κίνητρο για τον σημερινό αγώνα και γνώριζε πως ο Παναιτωλικός  ήταν δύσκολος αντίπαλος, αλλά σε κάθε περίπτωση οι ποδοσφαιριστές του ανταποκρίθηκαν δείχνοντας συγκέντρωση και σεβασμό.

Παράλληλα σημείωσε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος με την απόδoση των παικτών του στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα, αλλά η συνολική εικόνα τον ικανοποίησε. Τέλος, παραλλήλισε την ατμόσφαιρα και τα χρώματα του Παναιτωλικού με την παλιά του ομάδα, την Εστορίλ, όταν ρωτήθηκε σχετικά.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Μαντζουράκης, χαρακτήρισε «περίεργο» το σενάριο του σημερινού αγώνα, εξαιτίας της εξέλιξης του ματς, με τον Παναιτωλικό από την μια να δημιουργεί ευκαιρίες και στην αμέσως  επόμενη φάση να δέχεται γκολ. Είπε πως η ομάδα ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο, όχι καλή στα πρώτα είκοσι λεπτά του δευτέρου, αλλά στη συνέχεια προσπάθησε και πάλι να ισορροπήσει. Αμφισβήτησε κάποια σφυρίγματα του διαιτητή, ενώ για την αλλαγή του Πάουλο, είπε πως επιβλήθηκε, αφού ο παίκτης ζαλίζονταν.
Κατά τα άλλα, μιλώντας γενικώς για την πορεία του Παναιτωλικού, αφού είναι η τελευταία φορά που κάθεται στον πάγκο της ομάδας στο Αγρίνιο για την φετινή σεζόν είπε πως έχει μια καλή ομάδα και πως αν σε κάποιες κρίσιμες καμπές του πρωταθλήματος είχε και καλύτερη αντιμετώπιση , θα μπορούσε να συγκεντρώσει και περισσότερους βαθμούς, ώστε να γίνει μια καλύτερη διαχείριση.
Στον αγώνα κόπηκαν 3.766 εισιτήρια.
sup-panai-olymp-synxi4
sup-panai-olymp-synxi5
sup-panai-olymp-synxi2
sup-panai-olymp-synxi1
- See more at: http://www.agriniopress.gr/%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%be%ce%b5%ce%bd%ce%bf-%cf%83%ce%b5%ce%bd%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%83%ce%af%ce%bb%ce%b2/#sthash.vM2O1cOY.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου