Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Σε 48ωρη απεργία καλεί η ΓΣΕΕ...

Διαμαρτυρία για το ασφαλιστικόΣε 48ωρη απεργία κόντρα στις επικείμενες αλλαγές ασφαλιστικό και «τα τερτίπια της κυβέρνησης» καλεί η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος, κάνοντας λόγο για...
Αρμαγεδώνα.

Ο χρόνος της κινητοποίησης θα καθοριστεί από την Εκτελεστική της Επιτροπή της ΓΣΕΕ. Πάντως ενδέχεται να πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα και να συμπεριλάβει την απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Για την μεταφορά του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς, μία ημέρα μετά τις αργίες του Πάσχα, σχολιάζει ότι η κυβέρνηση θέλει να «προχωρήσει στο καταστροφικό της έργο εκμεταλλευόμενη τις Άγιες Ημέρες».

Για τη ΓΣΕΕ και για το συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας «η Πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης και αγώνα και όχι αργία. Γι’ αυτό θα εντάξει στη 48ωρη Γενική Απεργία, τις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς».

Η σχετική ανακοίνωση τονίζει ότι «αγώνας θα συνεχιστεί έως ότου η κυβέρνηση εγκαταλείψει τα μέτρα και τις πολιτικές που φτωχοποιούν τον ήδη ταλαιπωρημένο κόσμο της μισθωτής εργασίας, αλλά και ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου