Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Μια βραδιά με Αποκαλύψεις από τον Παναγιώτη Κατσούλη!(ΒΙΝΤΕ0)

Μια βραδιά με Αποκαλύψεις από τον Παναγιώτη Κατσούλη!(ΒΙΝΤΕ0)


Την βραδιά της πρωτοαπριλιάς διάλεξε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘ Αλλαγή Πορείας ‘ να ανακοινώσει σε φίλους Αλήθειες!
Ο κ.Κατσούλης απεύθυνε κάλεσμα για συζήτηση με κρασάκι ,μουσική ,και άφθονη κουβέντα για τα δρώμενα στο Rich cafe bar στο Μεσολόγγι.
Ανάμεσα σε πολλά που ειπώθηκαν για την επικαιρότητα που απασχολεί τον δήμο του Μεσολογγίου ο κ.Κατσούλης μιλώντας προς όλους τους ενημέρωσε για τις μελλοντικές κινήσεις τόσο τις δικές του όσο και της δημοτικού συνδυασμού.
Ακολούθως αναφέρθηκε στη φημολογία, ακόμη και με τη μορφή πρωταπριλιάτικού αστείου, για την ανάληψη θέσης στον κρατικό μηχανισμό.
Συγκεκριμένα είπε «πως στα περίπου 20 χρόνια που ασχολούμαι με τα τοπικά πολιτικά πράγματα, ουδέποτε αποδέχθηκα θέση κρατικής ευθύνης. Όπου βρέθηκα ήμουν αιρετός και μόνο. Και φυσικά αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα. Είναι θέση αρχής για μένα. Δεν παντρεύονται αιρετός και κυβερνητικός διορισμένος στην όποια θέση».
Έκανε όμως και μια αποκάλυψη.
«Δέχθηκα πρόταση, είπε, από σημαντική και αναγνωρισμένη ΜΚΟ που δραστηριοποιείται στο χώρο των προσφύγων – μεταναστών και ουδεμία σχέση έχει με το κράτος και την κυβέρνηση, για ανάληψη συγκεκριμένου ρόλου. Την συζητώ, την σκέφτομαι, θα απαντήσω την επόμενη εβδομάδα. Θα σας ενημερώσω. Αν την αποδεχθώ δεν θα μπορώ να βρίσκομαι στο Μεσολόγγι την επόμενη διετία. Στην περίπτωση αυτή όλοι μαζί, με δημοκρατικό τρόπο θα δρομολογήσουμε την επόμενη μέρα της παράταξης. Σε εμάς και σε μένα προσωπικά, δεν υπάρχουν δαχτυλίδια, χρησμοί και χρίσματα. Θα συζητήσουμε και θα συναποφασίσουμε. Όλοι οι πραγματικοί φίλοι και συνδαιτυμόνες αυτής της παράταξης, εκείνοι που τώρα που δεν είμαστε στη δημοτική εξουσία εξακολουθούν να τη στηρίζουν και όπως βλέπετε και σήμερα είναι, είμαστε πολλοί».
Κατέληξε δε μια πρόβλεψη.
Είπε πως «από αυτή την παράταξη και τις συμμαχίες που διαμορφώνονται και θα διαμορφωθούν στο άμεσο μέλλον, α προέλθει η δημοτική αρχή του2019. Ατό να το βάλουν από τώρα κάποιοι στο μυαλό τους. Δεν ήρθαμε το 2010 για να τους αδειάσουμε τη γωνιά το 2016…»
Δείτε το βίντεο

katsoulis_onairnews
katsoulis_onairnews1katsoulis_onairnews2katsoulis_onairnews3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου