Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Βενιζέλος και Παπανδρέου “συμφώνησαν” ότι είναι “δύο ξένοι”-Μορατόριουμ και συστράτευση ζήτησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

     pap01

Χωρίς δηλώσεις αποχώρησε μετά τη δίωρη συνάντηση ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενώ ο κ. Βενιζέλος μίλησε για ανταλλαγή ιδεών. Τι είπε όταν ρωτήθηκε για ΠτΔ και υποψηφιότητα Παπανδρέου.

Σε φιλικό κλίμα η συνάντηση δύο ωρών του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον υπουργό Εξωτερικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, στο υπουργείο Εξωτερικών η οποία κράτησε περίπου δύο ώρες.


Ο Ευ. Βενιζέλος σε άτυπη συνομιλία με του δημοσιογράφους, ανέφερε ότι ήταν μια μακρά συζήτηση για τα διεθνή θέματα, για την κατάσταση της οικονομίας και για την διαπραγμάτευση με την τρόικα.


“Προηγείται η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας,  οι βουλευτικές εκλογές είναι το 2016“, δήλωσε ο Ευ. Βενιζέλος σε συνομιλία με τους δημοσιογράφους, μετά το πέρας της συνάντησης όταν ρωτήθηκε για το αν,  θα είναι υποψήφιος ο Γ. Παπανδρέου στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση όποτε κι αν αυτή γίνει.


Σε άλλη ερώτηση για το αν ο Γ. Παπανδρέου δέχθηκε να συστρατευθεί  στο εγχείρημα για την  σύσταση της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ δήλωσε: «Συμφωνήσαμε να μου πει κάποιες ιδέες για την παράταξη. Εγώ έχω ζητήσει από όλους να συστρατευτούν».


pap04


Οι δύο άνδρες αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις, και συζήτησαν και για την συσπείρωση των δυνάμεων της Δημοκρατικής Παράταξης.


pap02


Αύριο, ο Ευ. Βενιζέλος θα συναντηθεί, επίσης, με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, στη Βουλή στις 11.00 το πρωί.


pap01


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επικοινώνησε μαζί τους και τους κάλεσε για να τους ενημερώσει για τα κρίσιμα θέματα που αντιμετωπίζει η χώρα. Εκείνοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση.


αρχείο λήψης


ΠΗΓΗ:tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου