Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, Θρησκευμάτων και Νεολαίας της ΚΕΔΕ o Θ. Παπαθανάσης

        
po-papathanasis-kede«Θα ήθελα να ευχαριστήσω, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, να αναλάβω Αντιπρόεδρος στην  Επιτροπή Παιδείας, Θρησκευμάτων και Νεολαίας  της ΚΕΔΕ. Η συγκεκριμένη θέση μόνο με ευθύνες και όραμα για δουλειά με γεμίζει», δήλωσε ο πρώην δήμαρχος Ναύπακτου και μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ κ. Θανάσης Παπαθανάσης.
 »Στις κρίσιμες μέρες που διανύουμε ο αγώνας που πρέπει να δοθεί είναι μεγάλος και διαρκής. Η αγανάκτηση των γονιών που ξεχειλίζει όταν βλέπουν τη διαρκή υποβάθμιση της δημόσιας Παιδείας είναι δικαιολογημένη. Είναι αυτονόητη και αδιαπραγμάτευτη η υποχρέωση της Πολιτείας να στηρίζει και να αναβαθμίζει τη δημόσια παιδεία, ειδικά στις ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές όπου η μαθητική διαρροή αποτελεί διαρκή κίνδυνο.
Για τα προβλήματα στελέχωσης των σχολείων και τη συνακόλουθη απώλεια χιλιάδων διδακτικών ωρών καθώς και για την υποβάθμιση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης  θα δώσουμε την δική μας μάχη έτσι ώστε να εξασφαλιστούν τα κονδύλια εκείνα που θα αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που προσφέρονται.
Δεν φιλοδοξούμε την πληρότητα, αλλά την επάρκεια, είμαστε υποχρεωμένοι να την παράσχουμε στα παιδιά που αποτελούν το μέλλον αυτού του τόπου.
Η Πολιτεία οφείλει να είναι αρωγός στην προσπάθεια κάθε Δήμου για δημιουργία χώρων άθλησης για τη νεολαία.
Η δημιουργία των κατάλληλων υποδομών οι οποίες θα παρέχουν εύκολη πρόσβαση και ασφάλεια στον πολίτη είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου
Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια απευθυνόμενος σ’ όλους όσους θέλουν να προσφέρουν στην αυτοδιοίκηση, να ενώσουμε δυνάμεις, να συνθέσουμε απόψεις και να πετύχουμε νίκες προς όφελος της κοινωνίας.
Αποτελεί πρωταρχικό σκοπό η συνεργασία για  τη μέγιστη εξασφάλιση πόρων για την αυτοδιοίκηση από τη νέα  προγραμματική περίοδο Σ.Ε.Σ.(πρωήν ΕΣΠΑ) για επενδύσεις στην εκπαίδευση, τις δεξιότητες και την Δια Βίου Μάθηση.
Η εμπειρία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί το σημαντικότερο όπλο για τους αγώνες που θα δώσουμε πάντα σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.», αναφέρει ακόμη στη δήλωση του ο τ. δήμαρχος Ναυπάκτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου