Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Επίσκεψη Tουρκολιά στο Μεσολόγγι- Τι είπε για επενδύσεις στην Αιτωλοακαρνανία (video)

    
koi-tourkolias-mesologgi1Χθές το απόγευμα επισκέφτηκε το νοσοκομείο Μεσολογγίου  ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Αλέξανδρος Τουρκολιάς ύστερα από πρόσκληση του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Γιώργου Κυριακόπουλου, μετά και την δωρεά της Τράπεζας ενός ψηφιακού μαστογράφου στο νοσοκομείο.
Στην αίθουσα συνεδριάσεων του νοσοκομείου σε μια μικρή τελετή ο κ.Κυριακόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Τουρκολιά που έκανε δεκτό το αίτημα του για δωρεά από την Εθνική τράπεζα προς το νοσοκομείο Μεσολογγίου. Όπως είπε χαρακτηριστικά πριν 10 μήνες σε μια συνάντηση μαζί του στα Ιωάννινα του ζήτησε  να κάνει δωρεά ένα ψηφιακό μαστογράφο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και ο κ. Τουρκολιάς του ανταποκρίθηκε θετικά.
Ο ψηφιακός μαστογράφος είναι ένα απο τα πιο σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα αυτή την εποχή που βοηθάει άμεσα στην πρόληψη του καρκίνου και δίνει ελπίδες στην ασθενή για γρήγορη αντιμετώπιση του προβλήματος.
Ο κ.Τουρκολιάς είπε χαρακτηριστικά οτι ήδη το μηχάνημα έχει αγοραστεί και μόλις ο κ.Κυριακόπουλος έχει έτοιμο τον χώρο θα έρθει το μηχάνημα και ευχήθηκε να λειτουργήσει γρήγορα και να έχει καλά αποτελέσματα. «Η Εθνική τράπεζα και οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτή θεωρούν οτι πρέπει να προσφέρουν κοινωνικό έργο το οποίο θα βοηθήσει την κοινωνία στις δύσκολες μέρες που περνούν.» σημείωσε χαρακτηριστικά
Όπως  είπε ο κ. Κυριακόπουλος η αίθουσα  ήδη υπάρχει και μέσα στις επόμενες μέρες θα μεταφερθεί ένα μηχάνημα υπέρηχου απο την αίθουσα και άμεσα θα έρθει ο ψηφιακός μαστογράφος. Επίσης τόνισε οτι οι μέρες της αμφισβήτησης για την λειτουργία του νοσοκομείου ανήκουν στο παρελθόν και με το άξιο και ικανό προσωπικό ιατρικό και νοσηλευτικό του νοσοκομείου οι κάτοικοι της περιοχής της Αιτωλίας θα έχουν τις καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες.
Δείτε στο βίντεο τι είπαν ο κ.Κυριακόπουλος ,ο κ.Τουρκολιάς και ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Μίλαντ Μούσα.

οnairnews.gr
Eπισκέψεις και σε παραγωγικές μονάδες
Στη δέσμευση της Εθνικής Τράπεζας να στηρίξει επενδυτικά σχέδια σε όλη την επικράτεια αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Αλέξανδρος Τουρκολιάς, στη διάρκεια επισκέψεων που πραγματοποίησε σε παραγωγικές μονάδες της Αιτωλοακαρνανίας.



Το πιο μεγάλο μέλημα μας είναι η χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων σε όλη την χώρα. Χρειαζόμαστε αποδοχή, υποδοχή και διάχυση των επενδύσεων, καθώς με 1,5 εκατ. ανέργους, πολλοί από τους οποίους είναι νέοι, υπάρχει απόλυτη προτεραιότητα για πραγματοποίηση επενδύσεων ώστε να υπάρξει ανάπτυξη και επακόλουθη μείωση της ανεργίας, επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ.Τουρκολιάς.



Στις παραγωγικές μονάδες που επισκέφθηκε ο κ.Τουρκολιάς κοινό χαρακτηριστικό ήταν η ύπαρξη καινοτομίας που τις έχει οδηγήσει στο να εξάγουν περίπου το 85% της παραγωγή τους.



Στη διάρκεια των συναντήσεων του ο κ.Τουρκολιάς δεσμεύτηκε για άμεσες αποφάσεις από πλευράς Εθνικής Τράπεζας αναφορικά με την υλοποίηση χρηματοδοτικών αιτημάτων των παραγωγικών μονάδων καθώς και στήριξη τους μέσω συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου