Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

«Κάψα» για απαντήσεις από τον Βασιλείου!

         
 sup-vasileiouΕίναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερο γι” αυτόν από κάθε άποψη. Επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, αντιμετωπίζει την ομάδα που τον ανέδειξε αλλά και την ίδια ομάδα, που, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, τον ανάγκασε να μείνει στα πιτς, κάνοντας να αμφιβάλει και ο ίδιος για το αν θα μπορέσει να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο κατάστασης.
Ο Στέλιος Βασιλείου, στα 23 του, επιχειρεί, πλέον, το νέο ξεκίνημα στο Αγρίνιο, δυο μήνες μόλις μετά το περιπετειώδες διαζύγιό του με τον Λεβαδειακό. Ενα διαζύγιο το οποίο προέκυψε, αφού πρώτα έπρεπε η υπόθεση να περάσει μέσω προσφυγών, δικαστικών γραφείων και αφού, νωρίτερα, ο ποδοσφαιριστής τέθηκε στο αγωνιστικό περιθώριο για μια ολόκληρη περίοδο, στην καλύτερη ποδοσφαιρική του ηλικία.
Η απουσία του Ερικ Μορένο από το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, η οποία οριστικοποιήθηκε χθες, θέτει αυτόματα σε… επιφυλακή τόσο τον Βασιλείου όσο και τον Μάκη Χάβο, που καλείται να αποφασίσει για τον αντικαταστάτη τού Κολομβιανού στην κορυφή της επίθεσης.
Ο Βασιλείου δείχνει στον Χάβο, με την παρουσία του στις προπονήσεις, πως θέλει όσο τίποτα άλλο να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να δώσει τις απαντήσεις αλλά, είτε ξεκινήσει βασικός αυτός είτε ο Βραζιλιάνος, Αλβες, που είναι και το πιθανότερο σενάριο, η «κάψα» και η θέλησή του είναι δεδομένες.
Αλλωστε, μέχρι τώρα , με τη φανέλα του Παναιτωλικού έχει τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές στο πρωτάθλημα ως αλλαγή, με ΠΑΟΚ (16΄), Πανθρακικό (23΄) και Κέρκυρα (23΄).
    ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου