Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

H νέα μπάλα της Super League

        
sup-nea-mpalaΗ έλευση του 2015 θα σηματοδοτήσει και την χρησιμοποίηση της νέας μπάλας στους αγώνες της SuperLeague, που έχει το όνομα Conext 15.
Η adidas αποκάλυψε την Τετάρτη τη νέα μπάλα για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του 2015. Η «conext15» θα αντικαταστήσει την ιδιαίτερα πετυχημένη Brazuca σε επιλεγμένα πρωταθλήματα και διοργανώσεις παγκοσμίως τη νέα χρονιά, μεταξύ των οποίων είναι και η SuperLeague..
Η συγκεκριμένη μπάλα θεωρείται από τις κορυφαίες της adidas και θα χρησιμοποιηθεί σε αγώνες διοργανώσεων, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών της FIFA που θα διεξαχθεί στον Καναδά και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα διεξαχθεί στο Μαρόκο, τον επόμενο μήνα.
Διαθέτει ένα νέο σχεδιασμό, εμπνευσμένο από τα στοιχεία της φύσης: τη γη, τον αέρα και τη φωτιά. Τα τρία χρώματα, πράσινο, κόκκινο και μπλε αντανακλούν την τέλεια ισορροπία των τριών φυσικών στοιχείων και βρίσκονται στην «καρδιά» της νέας μπάλας.
Παράλληλα ενσωματώνει την πρωτοποριακή τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Brazuca, την επίσημη μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 της FIFA . Η τεχνολογία της της δοκιμάστηκε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη για 2,5 χρόνια από 600 κορυφαίους παίκτες και από 30 ομάδες, σε 10 χώρες και σε 3 ηπείρους, γεγονός που επιβεβαιώνει την καταλληλότητα της σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου