Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Αιτωλοακαρνανία: Όλο και περισσότεροι ζητούν σύγκλιση της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ

        
po-ne-pasokΈντονη δυσφορία εκφράζουν μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία, σχετικά με την ολιγωρία που επιδεικνύει ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος Χρήστος Κωστακόπουλος, για την σύγκλιση του οργάνου και τη λήψη απόφασης πάνω στις τελευταίες  εξελίξεις στα εσωκομματικά σχετίζονται με την πρόταση του πρώην προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για την διεξαγωγή ανοικτού Συνεδρίου και ανάδειξη νέας ηγεσίας.
Να σημειωθεί πως από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο που αυτή η πρόταση διατυπώθηκε, δεκάδες οργανώσεις του κόμματος έχουν ταχθεί υπέρ της πρότασης Παπανδρέου, ενώ μόλις πριν λίγες μέρες σχετική απόφαση έλαβε και η Δημοτική Οργάνωση του Αγρινίου.
Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με την Νομαρχιακή Οργάνωση, που το τελευταίο διάστημα δέχεται πυρά για την στάση που τηρεί. Μια στάση που υπό τις παρούσες συνθήκες μόνο ουδέτερη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Αν και ο Γραμματέας Χρήστος Κωστακόπουλος έχει γίνει δέκτης πιέσεων, προς το παρόν δεν έχει πάρει ακόμη απόφαση για να συγκαλέσει το όργανο για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στις εξελίξεις αυτές. Tην ίδια στιγμή όμως έχει εκφράσει δημόσια την άποψη του σχετικά με τις εξελίξεις.
Η κ. Ξανθή Ξουργιά, μέλος της Ν.Ε. του κόμματος με δήλωση της ζητα την άμεση σύγκλιση της Οργάνωσης , τονίζοντας χαρακτηριστικά:
«Mε αφορμή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στο χώρο του ΠΑΣΟΚ είναι επιτακτική ανάγκη όλοι μας να ξεκαθαρίσουμε τι θέλουμε χωρίς να κρυβόμαστε.
Τις αλήθειες που λέμε μεταξύ μας θα ήταν  ν φρόνιμο να τις λέμε και δημόσια.
Ζητώ λοιπόν από τους συντρόφους και φίλους μου την άμεση σύγκλιση της κορυφαίας οργάνωσης,  της Νομαρχιακής Επιτροπής
Το ΠΑΣΟΚ είναι ιδέα , είναι ψυχή και πρέπει να μείνει ζωντανό
Με θερμός συντροφικούς χαιρετισμούς,  Ξουργιά Ξανθή, εκπαιδευτικός, μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου