Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ

Αλλαγή διπλώματος οδήγησης, αλλιώς πρόστιμο -Ποιους αφορά, μέχρι πότε πρέπει να γίνει η αντικατάσταση

Αλλαγή διπλώματος οδήγησης, αλλιώς πρόστιμο -Ποιους αφορά, μέχρι πότε πρέπει να γίνει η αντικατάσταση


Mε πρόστιμα απειλούνται οι οδηγοί συγκεκριμένης κατηγορίας μοτοποδηλάτων αν δεν αλλάξουν τα διπλώματά τους μέχρι τις 18 Ιανουαρίου του 2015.
Συγκεκριμένα, μέχρι τις 18-1-2015 πρέπει να αλλάξουν τα διπλώματά τους οι κάτοχοι διπλωμάτων οδήγησης μοτοποδηλάτου που χορηγήθηκαν από τις Υπηρεσίες Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι προαναφερθέντες πρέπει να καταθέσουν τις παραπάνω άδειες οδήγησης στις αρμόδιες Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών για να τα αντικαταστήσουν με νέο έντυπο, με την υποβολή μόνο του παραβόλου της εκτύπωσής του.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους είτε στην κατά τόπους Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειάς τους, είτε στα κατά τόπους ΚΕΠ. Η υποχρέωση αυτή ισχύει και για όσους κατέχουν άδεια οδήγησης αυτοκινήτου.
Τα δικαιολογητικά που πρέπει να έχουν μαζί τους είναι τα εξής:
  • Αίτηση - Υπεύθυνη δήλωση
  • Φωτοτυπία άδειας μοτοποδηλάτου
  • Αντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας
  • Φωτογραφία τύπου διαβατηρίου


Πηγή: Αλλαγή διπλώματος οδήγησης, αλλιώς πρόστιμο -Ποιους αφορά, μέχρι πότε πρέπει να γίνει η αντικατάσταση | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/180077/allagi-diplomatos-odigisis-allios-prostimo-poioys-afora-mehri-pote-prepei-na-ginei-i#ixzz3KHJs0wqw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου