Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Με τον Γ. Παπαναστασίου συντονιστές του «Ποταμιού»

po-papanastasiou-potami

        

Οι συντονιστές του » Ποταμιού»  Σωτήρης Καβαθατζόπουλος και Γιώργος Αναστασόπουλος, συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δυο συντονιστές ζήτησαν πληροφορίες και ενημέρωση για την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, και τις προτεραιότητες του Δήμου στις χρηματοδοτήσεις.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε θέματα που αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ιδίως της νεολαίας, του περιβάλλοντος και της επιχειρηματικότητας με έμφαση στην καινοτομία.
Αναλυτικά έγινε ενημέρωση για το πρόβλημα με το κυκλοφοριακό της πόλης, καθώς και το οδικό δίκτυο στο σύνολό του. Επίσης έγινε ανταλλαγή απόψεων πάνω στις προτεραιότητες του δήμου όσον αφορά τις παιδικές χαρές, χώρους αναψυχής και φυσικά τη διαχείριση των θεμάτων του Δημοτικού Πάρκου.
Ένα θέμα που απασχόλησε επίσης ήταν η λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου, η επιτήρησή του καθώς και η επικινδυνότητα της περιοχής για τους αθλούμενους.
 Η υπολειτουργία του Νοσοκομείου της πόλης ήταν επίσης ένα κύριο θέμα της συνάντησης.
Στη συνάντηση οι συντονιστές του «Ποταμιού» τόνισαν ότι θα είναι πάντα δίπλα σε κάθε προσπάθεια της δημοτικής αρχής για τη λύση τοπικών προβλημάτων.
Τέλος οι συντονιστές υπογράμμισαν το ζωηρό ενδιαφέρον του «Ποταμιού» για τα ζητήματα της τοπικής ανάπτυξης και ζήτησαν από τον Δήμαρχο, να έχουν μια συνεχή επαφή και ενημέρωση για τα θέματα του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου