Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Υπέρ της πρότασης του Γιώργου Παπανδρέου, ο Γιάννης Σκουλάς...





pasok_xt1

Yπέρ της πρότασης του Γιώργου Παπανδρέου για τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου και την εκλογή προέδρου από τη βάση  τάχθηκε ο πρώην βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Σκουλάς, τονίζοντας ότι πρέπει «να...
πάρουμε στα χέρια μας το μέλλον του Κινήματος».
Αναφέρει επίσης ότι όλα πρέπει να γίνουν «με γνώμονα την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος» και αυτήν ακριβώς την ανάγκη, όπως τονίζει, υπηρετεί η πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου.
Η δήλωση του κ. Σκουλά έχει ως εξής: «Η χώρα και ο ελληνικός λαός δίνουν μια κρίσιμη μάχη. Κανείς Έλληνας δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος, αν η χώρα δεν βγει από αυτήν την μάχη όρθια και δυνατή. Κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος, αν δεν οικοδομήσουμε μια Ελλάδα ικανή να μπορεί να αντιμετωπίσει τα μεγάλα διακυβεύματα του καιρού μας.
Το ΠΑΣΟΚ, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, ταυτίστηκε με την πορεία της χώρας. Με τις προσδοκίες κάθε Έλληνα και με τα οράματα όλων των προοδευτικών πολιτών. Εξέφρασε με καθαρότητα το αίτημα της Αλλαγής και άλλαξε τη χώρα.
Όπως πάντα, έτσι και τα τελευταία δύσκολα χρόνια της κρίσης, ανέλαβε ευθύνες που δεν του αναλογούσαν και έβαλε πάνω από τις όποιες μικροκομματικές σκοπιμότητες το εθνικό συμφέρον.
Σήμερα, όλοι οι προοδευτικοί πολίτες έχουμε χρέος να πάρουμε στα χέρια μας το μέλλον του Κινήματος. Να αναμετρηθούμε με όλες τις προκλήσεις που συνδέονται με την πορεία της χώρας και της Ελληνικής κοινωνίας και να δώσουμε τις πρέπουσες απαντήσεις. Ανοιχτά, καθαρά. Με τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή.
Και όπως πάντα, με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού. Με γνώμονα την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος.
Αυτό προσδοκούν οι Έλληνες πολίτες από όλους εμάς που υπηρετήσαμε αυτό το Κίνημα. Γιατί αντιλαμβάνονται ότι αυτή η πορεία δίνει προοπτική και ελπίδα.

Η πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου υπηρετεί αυτήν ακριβώς την ανάγκη. Αφορά το μέλλον του Κινήματός μας, αλλά και τη χώρα και την ελληνική κοινωνία και γι' αυτό βρίσκει ανταπόκριση και πέραν των ορίων του ΠΑΣΟΚ».

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου