Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Διαμαντοπούλου και Ραγκούσης μαζί, στους …Μεταρρυθμιστές...



555

Δύο παρουσίες με …ενδιαφέρον αναμένονται σήμερα, στην πανελλαδική συνδιάσκεψη των Μεταρρυθμιστών του Σπύρου Λυκούδη. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στη συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84 στο Γκάζι, το «παρών» θα δώσουν...
δύο πρώην υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Γιάννης Ραγκούσης.
Ο τελευταίος στο μεταξύ έχει ήδη τοποθετηθεί υπέρ της πρότασης Παπανδρέου για το ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας μάλιστα έτοιμος να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή, στον βαθμό που οι πρωτοβουλίες που θα ληφθούν θα είναι σε αυτή την κατεύθυνση. Όσο για τους Μεταρρυθμιστές, η «συμπάθεια» μεταξύ τους χρονολογείται από την εποχή που ο Γιάννης Ραγκούσης ήταν «νούμερο δύο» στην κυβέρνηση Παπανδρέου, διατηρώντας το πόστο του ισχυρού τότε υπουργού Εσωτερικών.
Η πρώην υπουργός Παιδείας, δε, φέρεται να είχε συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου, τις προηγούμενες μέρες, χωρίς πάντως ο πρώην πρωθυπουργός να μοιράζεται μαζί της το πλήρες σχέδιό του, ενώ βέβαιο είναι ότι έχει στενή επαφή με τον Βασίλη Οικονόμου –η κίνηση του οποίου συμπορεύεται με αυτή του Σπύρου Λυκούδη- και ήδη οι πέντε βουλευτές που εσχάτως κινούνται από κοινού σε κοινοβουλευτικό επίπεδο (Σπύρος Λυκούδης, Γρηγόρης Ψαριανός, Πέτρος Τατσόπουλος, Χρήστος Αηδόνης, Βασίλης Οικονόμου) έχουν καταθέσει και ερώτηση στο επίκεντρο της οποίας βρισκόταν το Δίκτυο της Άννας Διαμαντοπούλου.
Θετικά για την πρόταση Παπανδρέου έχει τοποθετηθεί και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Αηδόνης που επίσης θα βρεθεί σήμερα στην συνδιάσκεψη των Μεταρρυθμιστών, μαζί με τους επίσης ανεξάρτητους, Βασίλη Οικονόμου και Γρηγόρη Ψαριανό.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου