Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ρώσικη ρουλέτα με… άσφαιρα!

Πολλές ευκαιρίες, δοκάρι και εξαιρετικός ρυθμός, όμως γκολ στην Βοιωτία δεν μπήκε. Λεβαδειακός και Παναιτωλικός πάλεψαν για τη νίκη αλλά το 0-0 βόλεψε περισσότερο τους Αγρινιώτες, δεν άλλαξε.
Ρώσικη ρουλέτα με… άσφαιρα!
 
Παρά τις πολλές ευκαιρίες, Λεβαδειακός και Παναιτωλικός δεν μπόρεσαν να κουνήσουν δίχτυα στην Βοιωτία (0-0), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Εξαιρετικό ρυθμό είχε το ματς στην μεγαλύτερη διάρκειά του, με τις δύο ομάδες να ρισκάρουν μέχρι τέλους και να δείχνουν πως θέλουν τη νίκη. Μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Βοιωτούς ήταν το δοκάρι του Μιλοσάβλιεφ στο 76'. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μάκη Χάβου είδε τον Σηφάκη να της λέει «όχι» με εξαιρετική διπλή επέμβαση έπειτα από τετ-α-τετ με τον Βιγιαφάνες.

Ο βαθμός ικανοποιεί περισσότερο την ομάδα του Αγρινίου, που παρέμεινε αήττητη, φτάνοντας τους 14. Αντίθετα, ο Λεβαδειακός παρέμεινε στα χαμηλά, έχοντας 8.


Το ματς:


Η πολυήμερη διακοπή του πρωταθλήματος άνοιξε την όρεξη των παικτών των δύο ομάδων, που παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα δραστήριοι από τα πρώτα λεπτά. Ο Παναιτωλικός με τους Μαρτίνες και Βιγιαφάνες να δείχνουν σε καλή μέρα, ήταν κάπως πιο ουσιαστικός και γι’αυτό πλησίαζε με μεγαλύτερη άνεση την εστία του Σηφάκη. Σταδιακά, ο Λεβαδειακός κατάφερε να περιορίσει τις επιθετικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων μεταφέροντας το παιχνίδι προς την αντίπαλη εστία.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη κυκλοφόρησε την μπάλα έξω από την περιοχή του Ράφαελ, που όμως δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, αφού η αμυντική λειτουργία του Παναιτωλικού ήταν εξαιρετική. Το παιχνίδι έχασε τον ρυθμό του μετά το 30΄, όπου η μπάλα παίχτηκε στον χώρο του κέντρου, όπου κυριάρχησαν τα λάθη και οι δυνατές μονομαχίες και από τις δύο πλευρές. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Πολύ δυνατό ξεκίνημα και στο δεύτερο 45λεπτο για τις δύο ομάδες. Πρώτα ο Λεβαδειακός με τον Ορτέγκα κι εν συνεχεία ο Παναιτωλικός με τον Άλβες δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως να σημαδέψουν σωστά. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να πατούν καλύτερα, όμως ο Σηφάκης με εξαιρετική διπλή απόκρουση σε τετ-α-τετ με τον Βιγιαφάνες κράτησε όρθιους του Βοιωτούς.

Παρότι ο χρόνος περνούσε, οι δύο προπονητές δεν θέλησαν να πάνε σε συντηρητικό τέμπο το ματς, γεγονός που επέτρεψε στο παιχνίδι να διατηρήσει τον ρυθμό του. Ο Λεβαδειακός πήρε –με το πέρασμα των λεπτών- τα ηνία, όμως στην μεγαλύτερή του ευκαιρία στάθηκε άτυχος, αφού στο 76’ ο Μιλοσάβλιεφ σημάδεψε το δοκάρι από τα δύο μέτρα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στα τελευταία λεπτά να κάνουν τη ζημιά, όμως δεν μπόρεσαν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί και το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Μάνταλου, που στην τελευταία φάση έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μαλεζά.

Οι συνθέσεις:



Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας, Κώτσιος, Γεωργιάδης, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Τόμας, Σοτέλο (55’ Μάντζιος), Σάντσες (47’ Μιλοσάβλιεφ), Ορτέγκα (79’ Μπορνταγκαράι), Κονέ

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Μάγκας, Γκόμεζ

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Μπεχεράνο (78’ Μύγας), Μαλεζάς, Ετζεγκέλε, Κουτρομάνος, Γοδόι, Φωτάκης (59’ Καλογέρης), Μαρτίνες, Καπέλ, Βιγιαφάνες, Άλβες (59’ Βασιλείου)

Στον πάγκο: Κολοβούρης, Κούσας, Κόρμπος, Παπουτσογιαννόπουλος

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου