Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ταλαιπωρία ασφαλισμένης στο ΠΕΔΥ Αγρινίου

        
koi-eopyy-agrinio
Ιστορίες καθημερινής ταλαιπωρίας ασθενών και ασφαλισμένων συνεχίζουν να εκτυλίσσονται στην περιοχή μας. Κάπως έτσι μπορεί  να χαρακτηριστεί η κατάσταση με το ΠΕΔΥ , τον διάδοχο του ΙΚΑ , αναφορικά με την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων.
Αυτή τη φορά, γυναίκα που ήρθε σε επικοινωνία με το agriniopress.gr, που είχε κλείσει ραντεβού με γιατρό για να της γράψει φάρμακα, διαπίστωσε το πρωί πως ο γιατρός της ειχε… πάρει άδεια και ο συνάδελφος του που τον αντικαθιστούσε «δεν ήθελε» να την εξυπηρετήσει.
«Δυστυχώς όλοι οι πολίτες έχουμε σοβαρά προβλήματα στο να εξυπηρετηθούμε. Τι πληρώνουμε; Θα είναι καλύτερο να κλείσει το ΠΕΔΥ και όχι να παίζουν με τον πόνο του κοσμάκη… Παρακαλώ διαδώστε το περιστατικό, για να μάθει ο κόσμος τι γίνεται» μας αναφέρει ακόμη η ασφαλισμένη.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι απλό: Ένα ελάχιστο επίπεδο συνεννόησης για την αναπλήρωση ενός ιατρού δεν υπάρχεις Ενημέρωση δεν δίνεται όταν προκύπτουν θέματα δανειοδοτήσεων, ώστε τα κενά να καλύπτονται και να μην ταλαιπωρούνται οι ασφαλισμένοι, που με το υστέρημα τους χρηματοδοτείται το ΠΕΔΥ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου