Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ν.Δένδιας: «Η Ν.Δ.είναι παρούσα»

        
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Παρουσία πλήθους στελεχών και φίλων του κόμματος ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 40 χρόνων από τη ίδρυση της ΝΔ στο Αγρίνιο, που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, με επίσημο προσκεκλημένο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Δένδια, στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ.
Ο κ. Δένδιας επισκέφθηκε πρώτα τον δήμαρχο κ. Γιώργο Παπαναστασίου, στον χώρο του δημαρχείου, όπου παρουσία του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας κ Βασιλάκου των αντιδημάρχων, και δημοτών συμβούλων της παράταξης του κ. Παπαναστασίου, συζήτησε με τον δήμαρχο, με τον δεύτερο να του εκθέτει τους προβληματισμούς του για καίρεα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Στη συνέχεια, στον χώρο της εκδήλωσης, χαιρετισμούς απήυθυναν οι δύο βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ. κ. Μάριος Σαλμάς και κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης, ο δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος, ο δήμαρχος Θέρμου κ. Κωνσταντάρας, ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αγρινίου της ΝΔ κ Φώτης Τσόλκας ,ο  Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ  Αιτωλοακαρνανίας Αθανάσιος Νίκου και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Κ. Σύρος.
Ακολούθησε η ομιλία του κ. Νίκου Δένδια, ο οποίος έκανε αφού δήλωσε πως «δεν είναι ευτύχημα που η Ν.Δ. κυβερνά μαζί με το ΠΑΣΟΚ» και πως «θα έπρεπε να έχει αναλάβει μόνη της ευθύνη για τη χώρα», σχολίασε πως η συγκυβέρνηση ήταν απόρροια αδιεξόδου, στο όνομα της «σωτηρίας της χώρας».
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
«Η παράταξή μας πιστεύει στην αξιοκρατία και στην αμοιβή αυτού που εργάζεται» ανέφερε, λέγοντας πως σκοπός είναι να μειωθούν όσο το δυνατόν συντομότερο οι βαριές φορολογήσεις. «Δεν υπάρχει όμως δυνατότητα να κερδίσουμε τίποτα χωρίς αγώνα», είπε ακόμη ο κ. Δένδιας.
Αναλυτικό ρεπορτάζ σε λίγο
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου