Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Μεγάλη νίκη με μεγάλη εμφάνιση

        

sup-pao-panai19
Κόντρα σε όλα τα ποδοσφαιρικά προγνωστικά ο Παναιτωλικός νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στην Super League.
Μια νίκη που θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν στο δεύτερο ημίχρονο αν οι παίχτες του Μάκη Χάβου αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και ο Καμαρά ευστοχούσε στο πέναλτι.
Οι γηπεδούχοι με πολλές αλλαγές συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι, αλλά και με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς δεν φοβήθηκαν το ματς, «χτύπησαν» στα ίσια τον μεγάλο τους αντίπαλο και τον κέρδισαν κατά κράτος.
sup-pao-panai20Πολύ καλύτερος ο Παναιτωλικός στο ημίχρονο δημιούργησε δέκα τελικές απέναντι στον ΠΑΟΚ που φάνηκε επηρεασμένος και κουρασμένος από το τελευταίο του ματς στην Γερμανία. Οι παίχτες του Παναιτωλικού άλλαξαν τους προσανατολισμούς τους, έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν καλό και θεματικό ποδόσφαιρο και επιβραβεύτηκαν γι΄ αυτή τους την προσπάθεια. Ο Μάκης Χάβος στεναχώρησε την πρώην ομάδα του, αφού με ένα επιθετικό στήσιμο αιφνιδίασε τον αντίπαλο προπονητή , χτύπησε στα κρίσιμα σημεία του ματς και διαχειρίστηκε άψογα στο δευτέρα μέρος το υπέρ του αποτέλεσμα. Με παρόμοιες εμφανίσεις ο Παναιτωλικός δείχνει να μην έχει πρόβλημα στην κατηγορία , όμως αυτές πρέπει να έχουν διάρκεια.
sup-pao-panai21Είναι κρίμα το γεγονός ότι το ματς αυτό έγινε χωρίς θεατές ,και οι φίλοι του Παναιτωλικού δεν είχαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν μια από τις σημαντικότερες νίκες της ομάδας τους στο φετινό πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο, η νίκη όμως του Παναιτωλικού σίγουρα προκάλεσε αίσθηση στην φετινή Super League , αφού σημειώθηκε απέναντι σε μια ομάδα που έχει στόχους πρωταθλητισμού .
Δεν υστέρησε κάποιος παίχτης από τον σημερινό Παναιτωλικό και όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την νίκη.
Επόμενος αντίπαλος την Κυριακή είναι ο Πανθρακικός εκτός έδρας και ο Παναιτωλικός θα πάει εκεί με καλή ψυχολογία, αλά και με μεγαλύτερε «οπλοστάσιο», αφού επιστρέφουν Σφακιανάκης, Κουτσοσπύρος και Δάρλας.
Γ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου