Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Με κόσμο ο Παναιτωλικός στην Κομοτηνή-Πέμπτη τα εισιτήρια

panetolikos
Με την συμπαράσταση αρκετών φίλων του θα ταξιδέψει ο Παναιτωλικός στην Κομοτηνή όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής (ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 19:15 NS3) της Superlague. Φίλοι του Παναιτωλικού τόσο από το σύνδεσμο της βορείου Ελλάδος , φοιτητές αλλά και αρκετοί που θα ταξιδέψουν από το Αγρίνιο θα ενισχύσουν τη δύσκολη προσπάθεια των παικτών του Χάβου.

Πέμπτη τα εισιτήρια
Οι «πράσινοι» της Κομοτηνής ανέφεραν σχετικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι την Πέμπτη 29 Αυγούστου θα αρχίσει η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Super League με τον Παναιτωλικό που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:15 στο ΟΠΑΠ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στην οδό Ηροδότου 28, Κτίριο Β, 2ος όροφος από τις 09:00 – 15:00 και το απόγευμα 18:00 – 21:00.
Επίσης κατά την μέρα διεξαγωγής της εν λόγω αναμέτρησης και από τις 13:00 θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου που βρίσκεται επί της Παναγής Τσαλδάρη (κεντρική θύρα).

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:
Θύρα 1: 15 ευρώ και παιδικό 5 ευρώ
Θύρα 2: 10 ευρώ, τα παιδιά έως 14 ετών εισέρχονται δωρεάν
Θύρα 7 (Vip): 30 ευρώ, δεν υπάρχουν παιδικά εισιτήρια
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στον αγώνα με τον Παναιτωλικό αλλά και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Πανθρακικού θα λειτουργήσουν στις θύρες 1 και 2 τουρνικέ (ηλεκτρονικό σύστημα) για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο καθώς θα λειτουργήσει ηλεκτρονικό εισιτήριο.
Για την αποφυγή των όποιων προβλημάτων στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ συνιστά στους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον 40 λεπτά νωρίτερα.

Λόγω της εφαρμογής του συστήματος του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, σας υπενθυμίζουμε πως στη θύρα 1 δεν επιτρέπεται η είσοδος παιδιών ανεξαρτήτου ηλικίας χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου διαρκείας ή μεμονωμένου εισιτηρίου το οποίο και τιμάται στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ.
Αντίθετα στην θύρα 2 η είσοδος παιδιών έως και 14 ετών είναι δωρεάν.Τέλος, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφάσισε:
Στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί εισαγωγή πανό πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντιεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων κτλ) θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου