Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΣΤΟΠ από ΠΑΣΟΚ για την άρση προστασίας στις επαγγελματικές μισθώσεις

        

Ο εισηγητής ΚΤΕ Ανάπτυξης και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης,  αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που προανήγγειλαν κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την άρση προστασίας στις επαγγελματικές μισθώσεις, προέβη στην εξής δήλωση:
«Σε σημερινά δημοσιεύματα του τύπου το Υπουργείο Ανάπτυξης εμφανίζεται έτοιμο να προχωρήσει σε πρόταση νομοθετικής ρύθμισης για την άρση της προστασίας στις νέες επαγγελματικές μισθώσεις.
Η συζήτηση αυτή δυστυχώς ανοίγει σε μια περίοδο μακροχρόνιας κρίσης και επιχειρηματικής ανασφάλειας στην αγορά η οποία έπληξε ιδιαίτερα το λιανικό εμπόριο.
Γιʼ αυτό και ζητάμε να σταματήσει άμεσα η πρακτική των διαρροών από κυβερνητικά στελέχη (όπως απαράδεκτα έγινε και στους πλειστηριασμούς) και να προχωρήσει ο θεσμικός διάλογος τόσο με τους φορείς, όσο και με τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Σημειώνουμε ότι κανένα μνημόνιο δεν επιβάλλει αυτήν η άλλη συγκεκριμένη λύση στο πρόβλημα αλλά αναφέρεται απλά στην ανάγκη εξέτασής του.
Το ΠΑΣΟΚ θα αποτελέσει τον θεματοφύλακα της ασφάλειας στη αγορά και δεν θα επιτρέψει να υλοποιηθούν τέτοιες προτάσεις που θα οδηγούσαν στην πλήρη κατάρρευσή της».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου