Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Πάρκο: Συνεχίζονται οι εργασίες, ενημερώνει ο δήμος

        
koi-parko-astynomia


Υπό την διακριτική παρουσία αστυνομικής δύναμης αλλά και νεαρών ατόμων που κάποια στιγμή αντέδρασαν όταν επιχειρήθηκε να κοπούν κάποιοι θάμνοι, συνεχίζονται οι εργασίες του δημοτικό πάρκο του Αγρινίου.
Από το πρωί στην περιοχή βρίσκονταν αστυνομικές δυνάμεις ενώ οι εργασίες ξεκίνησαν κανονικά. Παράλληλα στο σημείο υπήρχαν και υπάλληλοι του δήμου Αγρινίου, που παρείχαν ενημέρωση σε πολίτες που περνούσαν από το σημείο και ρωτούσαν για το έργο την εξέλιξη του αλλά και τα όσα προβλέπει.
Σύμφωνα με πληροφορίες μια ομάδα νεαρών ατόμων αντέδρασε όταν επιχειρήθηκαν να κοπούν κάποιοι χαμηλοί θάμνοι, με αποτέλεσμα οι εργασίες να συνεχιστούν σε άλλο σημείο.
koi-parko-ergasies1
Παράλληλα μέσα τις επόμενες μέρες  αναμένεται από τον δήμο του Αγρινίου, να παρουσιαστεί και η μακέτα του έργου, σε μια ακόμη ενέργεια της δημοτικής αρχής να παρουσιάσει όλες τις προβλεπόμενες παρεμβάσεις και να ενημερώσει τους πολίτες που θέλουν να ενημερωθούν. Η μακέτα θα βρίσκεται σε δημόσιο χώρο, όπου και θα υπάρχει πρόσβαση για τους ενδιαφερομένους.
Τέλος, σύμφωνα με ανακοίνωση ομάδας αντιεξουσιαστών και πολιτων στο διαδίκτυο, το απόγευμα στο πάρκο θα γίνει συνέλευση για να συζητηθεί το θέμα.
koi-parko-ergasies2
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου