Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

      
po-perifereiako1
Με σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξή του συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013 και ώρα 3 μ.μ. το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας στην αίθουσα του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλος» (Ακτή Δυμαίων 50).Στην πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Καρπέτας για την 17η Συνεδρίαση του Σώματος θα παρουσιαστεί η μελέτη σκοπιμότητας για την ίδρυση και λειτουργία Δημοπρατηρίου αγροτικών προϊόντων και προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η έγκριση του τρόπου δημοπράτησης του έργου για την ολοκλήρωση της Μικρής Περιμετρικής Πατρών και της κατασκευής αγωγού ομβρίων Σ1 περιοχής Αρόης, καθώς και ο ορισμός δύο ορκωτών ελεγκτών για την εκκαθάριση της «Νομαρχιακής Επιχείρησης Ανάπτυξης – Ν.Ε.Α».
Αρχικά θα συζητηθεί η επερώτηση του επικεφαλής της παράταξης «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» Κώστα Παπακωνσταντίνου για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Ηλεία.
Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Παρουσίαση της μελέτης σκοπιμότητας για την ίδρυση και λειτουργία Δημοπρατηρίου αγροτικών προϊόντων και προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης & Αγροτικής Οικονομίας κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος).
2. Ανάκληση της υπ΄αρ. 138/25–6–2013 (ΑΔΑ=ΒΛ4Ω7Λ6–Β44) απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ΠΔΕ, περί έγκρισης του τρόπου  δημοπράτησης του έργου: «Ολοκλήρωση Μικρής Περιμετρικής Πατρών (ΜΠΠ) και κατασκευή αγωγού ομβρίων Σ1 περιοχής Αρόης» (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος & Υποδομών Νικόλαος Υφαντής).
3. Έγκριση του τρόπου δημοπράτησης του έργου «Ολοκλήρωση Μικρής Περιμετρικής Πατρών (ΜΠΠ) και κατασκευή αγωγού ομβρίων Σ1 περιοχής Αρόης» προϋπολογισμού 27.000.00 € (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος & Υποδομών κ. Νικόλαος Υφαντής).
4. Ορισμός δύο (2) ορκωτών ελεγκτών για την εκκαθάριση της «Νομαρχιακής Επιχείρησης Ανάπτυξης – Ν.Ε.Α» (εισηγητής: πρόεδρος Νομαρχιακής Επιχείρησης Ανάπτυξης (Ν.Ε.Α.) Γεώργιος Αθανασόπουλος)
5. Επικύρωση πρακτικών της 11ης /2013 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου