Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΑΕΜ: Έξυπνη «βόμβα» με Αρώνη από τον Αστέρα Τρίπολης

        
spo-aronisΟ Γιώργος Αρώνης αγωνίζεται ως αρχηγός στην ομάδα τον U20 του Αστέρα Τρίπολης τα τελευταία 4 χρόνια. Έπαιζε στην ομάδα του Εθνικού Βατίκων, στην Λακωνία. Είναι γεννημένος το 1995 και διαπρέπει στην θέση του αμυντικού μέσου.
Μεγάλο προσόν του εκτός από το αγωνιστικό ταλέντο, είναι το ήθος του. Πράγμα που τον βοηθά πολύ στην εξέλιξη του και το παραδέχονται οι προπονητές του στις ακαδημίες.
Την φετινή χρόνια κλήθηκε από τον κ. Τσιώλη να συμμετάσχει στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.
Ο ταλαντούχος νεαρός αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, ενώ στην Τρίπολη ενδεικτικό είναι ότι στα ποδοσφαιρικά στέκια αναφέρουν ότι ο παίκτης αποτελεί σπουδαία επένδυση για τον σύλλογο τον Αρκάδων, στις πρώτες του δηλώσεις στο Aitosports.gr ως ποδοσφαιριστής των «κανονιέρηδων» δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ την νέα χρόνια μετά χρώματα της ΑΕ Μεσολογγίου, ενός σωματείου με μεγάλη ιστορία.
Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον πρόεδρο της ομάδας κ. Βισβίκη όσο και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου , ελπίζω να φανώ αντάξιος τον προσδοκιών της ομάδας.»
Ο παίκτης αναμένεται στο Μεσολόγγι τις επόμενες μέρες ,ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου