Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Έντεκα οι τραυματίες από το σοβαρό τροχαίο στην εθνική οδό (συνεχής ενημέρωση-φωτο-video)

geg-troxaio-kapsioxas2Συγκεχυμένες είναι προς το παρόν οι πληροφορίες σχετικά με το πολύ σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι στην εθνική οδό, στο ύψος της κεραμοποιίας στο Αγρίνιο.Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, mini bus του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου που εκτελούσε το δρομολόγιο Αγρίνιο – Λυσιμαχία με απροσδιόριστο αριθμό επιβαινόντων συγκρούστηκε με φορτηγό. Πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματίες που ήδη έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου.
Και τα δυο ρεύματα τις εθνικής οδού έχουν αποκλειστεί.

1:40 Δραματικές προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του οδηγού του λεωφορείου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός είναι ζωντανός και σοβαρά τρυματισμένος ενώ δεν είναι γνωστός ο αριθμός των επιβατών και των δυο οχημάτων που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

14:00 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες 5-7 άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου και σοβαρότερα τραυματιές είναι ο οδηγός και ο συνοδηγός του mini bus του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου. Στην περιοχή έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων από εγκλωβισμένα οχήματα.
14:10  Ολα δείχνουν πως το μικρό λεωφορείο προσέκρουσε στο πίσω μέρος του φορτηγού, μιας και τα δυο οχήματα κινούνταν στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, προς Μεσολόγγι.
14:30  Σύμφωνα με πηγές από την Α/Δ Ακαρνανίας, οι τραυματίες είναι συνολικά δώδεκα, οι περισσότεροι εκ των οποίων ελαφρά
15:10 Νεώτερη ενημέρωση κάνει λόγο για 11 τραυματίες εκ των οποίων οι περισσότεροι πολύ ελαφρά. Στο χειρουργείο έχει μεταφερθεί ο οδηγός του λεωφορείου, ενώ σοβαρά φέρεται να έχει τραυματιστεί και μια γυναίκα.
geg-troxaio-kapsioxas5
geg-troxaio-kapsioxas3
geg-troxaio-kapsioxas4
geg-troxaio-kapsioxas1
geg-troxaio-kapsioxas7
geg-troxaio-kapsioxas6
geg-troxaio-kapsioxas9
geg-troxaio-kapsioxas10
geg-troxaio-kapsioxas11
geg-troxaio-kapsioxas12
geg-troxaio-kapsioxas13
geg-troxaio-kapsioxas14
geg-troxaio-kapsioxas15
geg-troxaio-kapsioxas16
geg-troxaio-kapsioxas17
geg-troxaio-kapsioxas18
geg-troxaio-kapsioxas19
geg-troxaio-kapsioxas20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου