Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Ο Πεταλωτής θυμάται που ο Βαρουφάκης τον έλεγε «υπουργό Προπαγάνδας» και τον «καρφώνει αλύπητα»!

Με σχόλιό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής αναφέρεται στον άλλοτε υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, με αφορμή τις σημερινές αποκαλύψεις σχετικά με το βιβλίο του Γκάλμπρειθ και καταθέτει τη γνώμη του για τον πρώην «τσάρο της Οικονομίας».

«Ο Βαρουφάκης το 2010 αφού είχε κρατήσει στασίδι στις εκπομπές της ΕΡΤ και των άλλων καναλιών φυσικά , με χαρακτήριζε «ο Πεταλωτής ο Υπουργός Προπαγάνδας» γιατί «είχε πληροφορίες » οτι δήθεν είχα δώσει εντολή να μην τον καλούν», αναφέρει αρχικά ο κ. Πεταλωτής για να προσθέσει πως «η αλήθεια βέβαια είναι οτι σε μιά εκπομπή της ´Ελλης Στάη που είμασταν και οι δύο καλεσμένοι, την παρακάλεσα να μην με ξανακαλέσει σε πάνελ που θα ήταν κι ο Βαρουφάκης, γιατί ήταν εκτός ορίων λογικής με φοβερές εμμονές, ρητορική μίσους και αδυνατούσε να συζητήσει λόγω της ψυχοπαθολογικής του αλαζονείας. Κοινώς για δέσιμο. Μεσουράνησε αργότερα ως υπουργός Οικονομικών σε συνδυασμό με την αναλόγου ύφους , πνεύματος και προσωπικότητας Ζωή Κωνσταντοπούλου που έφεραν το «νέο» στην πολιτική».
«Σήμερα, αν αληθεύει μέχρι να διαβάσουμε το βιβλίο, ο Γκάλμπρειθ αποκαλύπτει το σχέδιο «Β» που ετοίμαζαν για κατάσταση έκτακτης ανάγκης , κλείσιμο όλων των τραπεζών , επιστράτευση δημοσίων υπαλλήλων , έλεγχο απο τον Υπουργό ´Άμυνας ( κανονική χούντα δηλαδή) και για προστασία των επικοινωνιών τους με τα κινητά στο ψυγείο. Ναι τα κινητά στο ψυγείο…», τονίζει ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.
«Απο τη μια μεριά ο » Πεταλωτής ο Υπουργός Προπαγάνδας» μιάς κυβέρνησης που δεν άφησε τη χώρα να χρεοκοπήσει κι απο την αλλη ο «Γιάνης με τα κινητά στο ψυγείο» που σχεδίαζε πραξικόπημα…», καταλήγει «καρφώνοντας» τον Γιάνη Βαρουφάκη.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου