Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Η απάντηση του Θεοχάρη στο Ποτάμι

Η απάντηση του Θεοχάρη στο Ποτάμι

\
Για διγλωσσία κατηγορεί το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε το Ποτάμι με την οποία τον καλούσε «αν θέλει να ξεκινήσει την νέα του πολιτική καριέρα με μια πράξη ευθύνης να παραιτηθεί από την έδρα που κόντρα σε κάθε πολιτική ηθική κρατάει».
«Για να ξεκαθαρίζουμε μια και καλή τα πράγματα: Η διγλωσσία του Ποταμιού προέρχεται από τον ίδιο τον Σταύρο Θεοδωράκη ανάλογα με το τι τον συμφέρει κάθε στιγμή» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ. Θεοχάρης προσθέτοντας:
«Ας μην ψάχνουν αποδιοπομπαίους τράγους για τα εσωτερικά τους προβλήματα. Ας κοιτάξουν καλύτερα δίπλα τους».
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι: «Στις 5 Ιανουαρίου του 2015 ο επικεφαλής του Ποταμιού  ανακοινώνοντας τη συνεργασία με τη Δράση έλεγε μεταξύ άλλων:
Για το αν η έδρα είναι προσωπική ή όχι:
"Ο βουλευτής είναι βουλευτής. Εκλέγετε (sic) και με βάση το Σύνταγμα, εκφράζει προσωπική άποψη για τα πράγματα. Αυτή η άποψη που διαχέεται τις τελευταίες ώρες και μάλιστα ως προοδευτική, ότι ο βουλευτής είναι όργανο του Θεοδωράκη ή του Τσίπρα ή του Σαμαρά και ψηφίζει αυτό που του λέει ο Τσίπρας ή ο Σαμαράς ή ο Θεοδωράκης, είναι βαθιά αντιδημοκρατική. Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα η πολιτική συμφωνία. Μόνο σε λατινοαμερικανικά κοινοβούλια και Σοβιετικά κοινοβούλια η έδρα ανήκει στο κόμμα. Αυτή είναι η δική μας άποψη, που είναι και η άποψη της δημοκρατικής Ευρώπης".
Είναι ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Ποταμιού: http://topotami.gr/h-drasi-stirizi-potami/»
Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου