Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Συνελήφθη ο γιος του Σκουρλέτη σε επεισόδια αντιεξουσιαστών

Γνωστός για την αντιεξουσιαστική του δράση, ο γιος του Υπουργού και σημαντικού μέλους της σημερινής κυβέρνησης, Πάνου Σκουρλέτη, Βασίλης Σκουρλέτης ηλικίας 21 ετών,  είναι ένας από τους 4 συλληφθέντες, των επεισοδίων κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής συγκέντρωσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Μαρούσι, το απόγευμα της Τετάρτης.


Ο 21χρονος φοιτητής σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. συμμετείχε στην ομάδα των 40-50 μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου, που βρέθηκαν στην οδό Γράμμου, αντιδρώντας σε μοίρασμα φυλλαδίων από μέλη του ναζιστικού μορφώματος σε δρόμους του Αμαρουσίου στις 18 Ιουνίου 2016.
Σε βάρος των νεαρών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο γιος του υπουργού σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια. Το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, με την παρουσία αλληλέγγυων, όπου αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς η δίκη τους αναβλήθηκε για τις 15 Ιουλίου 2016.http://www.npress.gr/parapolitika/sullhpsh-giou-skourleth/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου