Σε τραμπουκισμούς επιδόθηκε για ακόμα μία φορά ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος επιτέθηκε με απρεπείς εκφράσεις κατά του προέδρου της Επιτροπής, Μάκη Μπαλαούρα κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα μέτρα για το κλείσιμο της αξιολόγησης.

Έντονη ήταν η αντίδραση του Μ. Μπαλαούρα στους χαρακτηρισμούς του Κασιδιάρη «βλάκα», «καραγκιόζη», ο οποίος τον κάλεσε, επανειλημμένα, να καθίσει κάτω και να ζητήσει με ευπρεπή τρόπο τον λόγο.

«Δεν κάθομαι κάτω. Φώναξε την αστυνομική φρουρά να με βγάλει έξω… » φώναξε ο Κασιδιάρης. «Είσαι τραμπούκος... Δεν σε φοβάμαι. Αλλού αυτά. Δεν φοβήθηκα τις νύχτες με τα τανκς, εσένα θα φοβηθώ... », απάντησε ο Μ. Μπαλαούρας.
Η αντιπολίτευση κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να νομοθετήσει με διαδικασίες «εξπρές», παραβιάζοντας το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής, αλλά και χωρίς να γνωρίζουν οι βουλευτές τι ψηφίζουν, καθώς κατέθεσε ένα νομοσχέδιο 7.500 σελίδων χωρίς σημαντικά παραρτήματα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, κατέθεσε πριν λίγο ως νομοτεχνική βελτίωση τα παραρτήματα, τα οποία δεν είχαν περιληφθεί στο νομοσχέδιο.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Σωκράτης Φάμελος, επιτέθηκε στην αντιπολίτευση, κάνοντας λόγο για υποκρισία και προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων για μικροκομματικά οφέλη.