Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Αφιέρωμα του STAR στη Λευκάδα και το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας

epi-lefkada-afieroma1Στο νησί της Λευκάδας και τον όμορο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας ταξίδεψε η ταξιδιωτική εκπομπή του STAR Γυρίσματα στην Ελλάδα αναδεικνύοντας τις φυσικές ομορφιές αλλά και τις τουριστικές υποδομές που προσφέρει στους επισκέπτες. Τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν στη λήξη της περσινής τουριστικής σεζόν και προβλήθηκαν την περασμένη Τετάρτη καταγράφονται εκτός από τις σύγχρονες υποδομές, μέρος της γαστρονομίας του νησιού αλλά και ο πρωτογενής τομέας που συγκεντρώνει!
Στο τελευταίο δεκάλεπτο της εκπομπής προβάλλεται και ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας με πρώτη την Πάλαιρο η οποία αποτελεί συνεχώς εξελισσόμενο τουριστικό προορισμό αλλά και η Βαρκαρόλα ένα πολιτιστικό δρώμενο που συγκεντρώνει πολλούς επισκέπτες και πραγματοποιείται καθε χρόνο στην πόλη της Βόνιτσας.
Η εκπομπή προβλήθηκε και απο τα δορυφορικά του ομίλου STAR international σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αμερική, Καναδά, που προβάλλουν 24ωρο ελληνικό πρόγραμμα.

mylefkada.gr
- See more at: http://www.agriniopress.gr/%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%AD%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-star-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF-%CE%B1/#sthash.hkModfG0.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου