Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

«H ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο Δημαρχείο του δήμου Ξηρομέρου»

koi-dimarxeio-astakou
Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Ξηρομέρου «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» , η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα το Δημαρχείο του Δήμου Ξηρομέρου καθώς και στα πρώην Δημαρχεία της Αλυζίας και των Φυτειών «διότι η δημοτική αρχή δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της».
Η ανακοίνωση της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών» αναλυτικά:
Πληροφορηθήκαμε σήμερα εμβρόντητοι ότι η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο Δημαρχείο του Δήμου Ξηρομέρου καθώς και στα πρώην Δημαρχεία της Αλυζίας και των Φυτειών διότι η δημοτική αρχή δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Γνωρίζουμε ότι οι οφειλές προς τη ΔΕΗ ήταν υψηλές, γνωρίζουμε επίσης ότι ο Δήμος είχε κάνει ρύθμιση, γνωρίζουμε ακόμη ότι πρέπει να πληρώνονται οι τρέχοντες λογαριασμοί, όπως γνωρίζουμε ότι έχει ψηφιστεί ένας προϋπολογισμός τον οποίο ο Δήμαρχος τον έχει γραμμένο στα παλιά του τα παπούτσια.
Πρόκειται για τον απόλυτο εξευτελισμό του Δήμου Ξηρομέρου και προσωπικά του Δημάρχου κ. Γαλούνη, ο οποίος την ίδια ώρα που το Δημαρχείο είναι μες στα σκοτάδια σκορπάει δεξιά και αριστερά ανεξέλεγκτα τα χρήματα του Δήμου.
Είναι το μεγαλύτερο από τα μέχρι τώρα κατορθώματα του Δημάρχου, η παρουσίαση ενός Δήμου διαλυμένου με ένα προϋπολογισμό που εκτελείται,με ευθύνη του Δημάρχου, κατά το δοκούν.
Έτσι την ίδια ώρα που σπαταλιέται το δημόσιο χρήμα χωρίς προγραμματισμό, ο Δήμος Ξηρομέρου δέχεται το χειρότερο χτύπημα αξιοπιστίας από συστάσεως του.
Να κόβει η ΔΕΗ το ρεύμα του Δημαρχείου!!!!!
ΑΞΙΟΣ ο μισθός του!!
 
ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ
- See more at: http://www.agriniopress.gr/%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF/#sthash.7gmYtPyU.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου