Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Αιχμές του Παπαμιμίκου: Ήθελαν να με τελειώσουν γιατί τους χαλούσα τη σούπα

Αιχμές του Παπαμιμίκου: Ήθελαν να με τελειώσουν γιατί τους χαλούσα τη σούπα
«Aπό την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι κάποιους ενοχλεί το γεγονός πως ένας 33χρονος από τη Λάρισα έγινε γραμματέας της ΝΔ. Κατάλαβα σχετικά γρήγορα ότι ήθελαν να με τελειώσουν, γιατί τους χαλούσα τη σούπα, αλλά δεν το έβαλα κάτω» υποστήριξε μεταξύ άλλων, ο πρώην γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Παραπολιτικά.
«Γι’ αυτό έφταιγα για τα πάντα. Δούλεψα και, όπως εκλέχθηκα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ το 2010 κόντρα στα συστήματα, έτσι αναγκάστηκαν να ανεχτούν να συμμετέχει ενεργά στη λήψη αποφάσεων και κάποιος που δεν ήταν πορφυρογέννητος» πρόσθεσε ο κ. Παπαμιμίκος.
Αναφορικά με το Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, ο κ. Παπαμιμίκος σημείωσε ότι «κάποιοι ίσως ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα για το γεγονός ότι δεν τους έβγαιναν τα νούμερα. Δεν μπορώ να καταλάβω άλλωστε τι ευθύνη έχω για το Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, όταν προσωπικά ήμουν παρών μόνο για δύο ώρες την πρώτη ημέρα. Σε κάθε περίπτωση, για να μην κοροϊδευόμαστε, ξέρουμε πολύ καλά πώς γίνονται τα συνέδρια. Είναι πραγματικά υποκριτικό πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ να γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως.»
Ερωτηθείς για τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη επεσήμανε ότι «τον κρίνω θετικά. Πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις, έχει φρέσκιες ιδέες και διάθεση να τις υλοποιήσει. Το θέμα είναι να έχει δίπλα του και τα κατάλληλα άτομα, που δεν θα παίζουν στην πλάτη του τα δικά τους, προσωπικά παιχνίδια, για να αναρριχηθούν στην εξουσία.»
Τόνισε ωστόσο ότι «επειδή ειλικρινά πίστεψα και θέλω να συνεχίσω να πιστεύω στον Κυριάκο Μητσοτάκη, του εύχομαι να κάνει ξανά τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη και ενωμένη, παραμερίζοντας τους αυλικούς που στριμώχνονται δίπλα του και θέλουν ένα κόμμα «παραμάγαζό» τους, γιατί είμαι σίγουρος πως δεν χωράνε αυτά στη λογική του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου