Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

Ξένους διαιτητές και μαθητές στον τελικό ζητάει ο Κοντονής!

Ξένους διαιτητές και μαθητές στον τελικό ζητάει ο Κοντονής!Το αρχικό πλάνο για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου προτίθεται να ενεργοποιήσει ο Σταύρος Κοντονής. Ο υφυπουργός ετοιμάζεται να επαναφέρει το θέμα των ξένων διαιτητών και παρουσίας μαθητών στις εξέδρες     Στην αντεπίθεση -όσον αφορά στο θέμα του τελικού Κυπέλλου- ετοιμάζεται να περάσει ο Σταύρος Κοντονής.

Μπροστά στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί και βλέποντας την ΕΠΟ να παραμένει ανυποχώρητη στη θέση της, ο υφυπουργός Αθλητισμού προτίθεται να επαναφέρει το αρχικό πλάνο διεξαγωγής του αγώνα.

Αφού λοιπόν η ομοσπονδία δεν δέχεται να τηρήσει τα συμφωνηθέντα, σχετικά με τους βοηθούς του Τάσου Σιδηρόπουλου, προτίθεται να της στείλει επιστολή όπου θα ζητάει να γίνει το παιχνίδι με τους όρους που είχαν αποφασιστεί από κοινού με τις FIFA και UEFA.

Έτσι, ο Κοντονής θα επαναφέρει το θέμα των ξένων διαιτητών, αλλά και της παρουσίας μαθητών στις εξέδρες. Άλλωστε, δεν συντρέχει πλέον οι αποτρεπτικός λόγος της παράλληλης διεξαγωγής των πρωταθλημάτων του εξωτερικού (στις 15 Μαΐου θα έχουν τελειώσει και θα μπορέσει να βρεθεί ξένος ρέφερι), ενώ και τα σχολεία θα είναι πλέον ανοιχτά, οπότε θα μπορέσουν να παρευρεθούν μαθητές.         
        


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου