Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

(ΒΙΝΤΕΟ) «Σάλος» με τις αποκαλύψεις για σχέση Κουμουτσάκου με το κύκλωμα εκβιαστών- δημοσιογράφων

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την εκπομπή Checkpoint με την Γιάννα Παπαδάκου στον Alpha, για την υπόθεση του κυκλώματος δημοσιογράφων εκβιαστών, μια υπόθεση που ερευνά η δικαιοσύνη.

Σκοπός τους, ως γνωστόν, ήταν η εξασφάλιση κερδών από το μοίρασμα της διαφημιστικής πίτας, αλλά και «στοχοποίηση» συγκεκριμένων πολιτικών ή δημόσιων προσώπων με δημοσιεύματα «αμφιλεγόμενων» πληροφοριών, που διακινούσαν μέσα από τα ΜΜΕ που ήλεγχαν.
Όπως έδειξε η εκπομπή του Alpha οι εκβιαστές συνομιλούν με τον εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ. Γιώργο Κουμουτσάκο, τον σύμβουλο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου, αλλά και τον υποψήφιο για την προεδρεία της Δημοκρατίας Σταύρο Δήμα, στον οποίο μάλιστα κάνουν αναφορά για τα σενάρια Οικουμενικής κυβέρνησης και πόσο αυτά εξυπηρετούν, λέγοντας πως «αν είστε όλοι μαζί στην Κυβέρνηση δεν θα πληρώσει κανείς!».
«Είσαι θεός» «Τους έχεις σκόνη και θρύψαλα». «Στο λέει ο Τάκης ο φίλος σου, άμα δεν μ’ άρεσε κάτι θα στο ‘λεγα. «Έχεις γίνει και σωστά πολύ εκπρόσωπος» «Θέλω τυχαία φωτογραφία που τρως με τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου», φαίνεται να λέει ο Τάκης Μουσσάς στον Κουμουτσάκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου