Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Ο Κουρουμπλής λέει «όχι» σε εκλογές και ομολογεί: «Εάν αποτύχουμε θα πάμε στα αζήτητα…»

«Ξεχάστε τις εκλογές», λέει ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος αποκαλύπτει τι θα γίνει σε περίπτωση αποτυχίας της κυβέρνησης…

«Μην αγχώνεστε, εκλογές δεν θα γίνουν. Σας βλέπω στα πανιά, αλλά ο άνεμος δεν είναι ούριος για εκλογές. Θα πάνε κάπου αλλού» είπε ερωτηθείς σχετικά από τον Βήμα fm. Τόνισε δε πως έχει έτοιμα 4 νομοσχέδια και τον εκλογικό νόμο τον οποίο, «ένα σοβαρό πολιτικό σύστημα, τον εκπονεί και τον ψηφίζει πρώιμα».
Αναφερόμενος στις αποφάσεις του Eurogroup και στον περίφημο «κόφτη» ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε πως τα προληπτικά μέτρα των 3 δισ. «δεν υπάρχουν, απλώς θα υπάρχει ένας μηχανισμός».
Για να προσθέσει: «Εφόσον η χώρα βρίσκεται σε μία τέτοια καμπή, αν αποτύχει η ανάπτυξη, σημαίνει ότι θα λάβουμε μέτρα. Τότε είμαστε όλοι για εκεί που πρέπει. Εάν δεν πετύχουμε στην ανάπτυξη, έχουμε αποτύχει και θα πάμε στα αζήτητα, όπως πήγαν και οι άλλοι».
Τέλος, για τα δικαστήρια μετά την αλλαγή απόφασης εγκατάστασής τους στο Beach Volley ο κ. Κουρουμπλής είπε: «Τα Δικαστήρια αναζητούν χώρους, κάπου πρέπει να πάνε, θα γίνουν λοιπόν στο Ρουφ. Αφού κάποιοι πούλησαν, όπως πούλησαν το Ελληνικό…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου