Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

«Ναι» Κοντονή για την ημερομηνία του τελικού με δύο προϋποθέσεις

Αρχικά σύμφωνος ο υφυπουργός Αθλητισμού στη νέα ημερομηνία που όρισε η ΕΠΟ αρκεί να τηρηθούν δύο πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις.              
        
«Ναι» Κοντονή για την ημερομηνία του τελικού με δύο προϋποθέσειςΤο πρωί της Τετάρτης η ΕΠΟ ανακοίνωσε νέα ημερομηνία για τον τελικό του Κυπέλλου, αυτήν τη φορά για την Τρίτη 17 Μαΐου.

Βέβαια, υπάρχουν ακόμα πολλά θέματα να λυθούν για να φτάσουμε στο σημείο να γίνει ο τελικός, με κυριότερο τις ημερομηνίες των πλέι οφ, που ξεκινούν σήμερα, Τετάρτη, και είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν στις 29 Μαΐου.

Από την πλευρά του υφυπουργείου Αθλητισμού, πάντως, εμφανίζονται αρχικά θετικοί για τη συγκεκριμένοι ημερομηνία. Υπάρχουν, όμως, δύο βασικές προϋποθέσεις που πρέπει να ικανοποιηθούν.

Αρχικά, θα πρέπει να συμφωνήσει η NOVA στη μετάθεση των ημερομηνιών για τη 2η και την 3η αγωνιστική. Θα πρέπει να γίνουν το ερχόμενο Σάββατο και την Παρασκευή 20 του μήνα αντίστοιχα.

Σας γράψαμε αναλυτικά εδώ για το πώς θα μπορούσε να διαμορφωθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα.

Η δεύτερη προϋπόθεση που βάζει η πλευρά Κοντονή είναι να τηρηθούν από την ΕΠΟ τα συμφωνηθέντα σχετικά με το τιμ του διαιτητή Σιδηρόπουλου.

Στην περίπτωση που η ΕΠΟ δεν θελήσει να αλλάξει το τιμ κατά την επιθυμία Κοντονή, που βασίζεται στη συζήτηση που είχε κάνει τον Γιώργο Γκιρτζίκη, τότε το υφυπουργείο θα επαναφέρει το θέμα ξένων διαιτητών.

Κρατάμε, λοιπόν, τη σύμφωνη γνώμη Κοντονή για τη 17η Μαΐου, αρκεί να μετριάσει τις αντιδράσεις της η NOVA και να τηρήσει τα συμφωνηθέντα η ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου