Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Ο Aγρινιώτης Δ. Μιχάλης διοικητής των νοσοκομείων της Αιτωλ/νίας

geg-dimitris-mixalis
Νέους διοικητές απέκτησαν ακόμα 11 δημόσια νοσοκομεία, ύστερα από τις εισηγήσεις της αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης. Έτσι, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε ενέκρινε την πρόσληψη νέων διοικητών σε «Λαϊκό», «Σωτηρία», «Παμμακάριστο» «Έλενα Βενιζέλου – Αλεξάνδρα» και επτά περιφερειακά νοσοκομεία, μεταξύ των οποίων και το Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας.
Συγκεκριμένα:

Στο ΓΝ Αιτωλοακαρνανίας πηγαίνει ο Δημήτριος Μιχάλης, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το Αγρίνιο . Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Γενική Ιατρική και μετεκπαίδευση στην υπέρταση στο Ερευνητικό Αντιϋπερτασικό Ιατρείο του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική στο ΕΚΑΒ και στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Δημόσιας Υγείας. Έχει διατελέσει διευθυντής ΕΣΥ στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου και ιδιώτης γιατρός.
Η επιλογή του Δημ. Μιχάλη αποτελεί έκπληξη, αφού το όνομα του δεν είχε διακινηθεί για τη θέση, το προηγούμενο διάστημα .
Με πληροφορίες από health.in.gr
- See more at: http://www.agriniopress.gr/%ce%bf-%ce%b4-%ce%bc%ce%b9%cf%87%ce%ac%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%af%cf%89%ce%bd/#sthash.70fNauzf.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου