Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Διευκρινίσεις του Βαρουφάκη για την αναφορά στον Σόιμπλε: Τον σέβομαι και τον εκτιμώ...

Διευκρινίσεις του Βαρουφάκη για την αναφορά στον Σόιμπλε: Τον σέβομαι και τον εκτιμώ...
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
«Ναι, σέβομαι και εκτιμώ τον Σόιμπλε. Αλλά μέσα στο Eurogroup ακόμα κι εκείνος μοιάζει αδύναμο ανθρωπάκι», έγραψε στο Twitter o κ. Βαρουφάκης
«Μπροστά μου ήταν ο Γολιάθ, εγώ δεν ήμουν ούτε καν ο Δαυίδ, ένα μερμήγκι ήμουν, από πλευράς οικονομικής εξουσίας. Παρόλα αυτά τον είδα σαν έναν ανίκανο ανθρωπάκο πιασμένο μέσα σε μια πλεκτάνη συμφερόντων κι εκείνος είναι στη μέση και να προσπαθεί ως διευθυντής ορχήστρας να τις διευθύνει», προσέθεσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, εξηγώντας τους χαρακτηρισμούς που απέδωσε στον κ. Σόιμπλε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Athens Live».
«Είναι αστοιχείωτος από πλευράς οικονομικών. Το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι; Ότι δεν τον νοιάζει. Το ξέρει και δεν τον ενδιαφέρει. Χρησιμοποιεί την οικονομική εξουσία για πολιτικούς δικούς του στόχους», σημείωσε ο κ.Βαρουφάκης.

Δείτε τις αναρτήσεις του κ. Βαρουφάκη εδώ:

Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου