Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

Τι συνέβη στη βουλή κατά τη διάρκεια της διακοπής της συνεδρίασης

Τι συνέβη στη βουλή κατά τη διάρκεια της διακοπής της συνεδρίασης
Για περίπου μία ώρα διεκόπη η συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται το ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον υπουργό Περιβάλλοντος Πάνο Σκουρλέτη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά.
Παρά την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση να αποχωρήσει ο κ. Λαγός από την αίθουσα ώστε να επαναληφθεί η συζήτηση, η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής αρνούνταν να αποχωρήσει ο βουλευτής της.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Παππάς δήλωσε ότι το κόμμα του αρνείται την απόφαση του προεδρείου προσθέτοντας χαρακτηριστικά «φέρτε μας τα ΜΑΤ».
Κατά την διάρκεια της διακοπής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής πρότεινε στον κ. Βούτση να μιλήσει ο Χρήστος Παππάς και μετά να αποχωρήσει ο Γιάννης Λαγός. Όμως ο κ. Λαμπρούλης επέμεινε ότι για να ξεκινήσει η συνεδρίαση και να δοθεί ο λόγος στον Χρήστο Παππά πρέπει να αποχωρήσει ο Γιάννης Λαγός.
Αντιπαράθεση είχαν πριν από λίγο και ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης με τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος φώναζε προς τα υπουργικά έδρανα. «Είστε υπόδικοι» του απάντησε ο κ. Φίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου