Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

"Κλείδωσε" ο πολύπαθος τελικού του κυπέλλου

Κλείδωσε ο πολύπαθος τελικού του κυπέλλου
Εκτός νέου -και πολύ σοβαρού- απροόπτου, ο... πολύπαθος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ θα διεξαχθεί οριστικά την ερχόμενη Τρίτη 17 Μαΐου (20:30), όπως άλλωστε ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, δεν πρόκειται να προβεί σε κάποια ανακοίνωση ή επιστολή σχετικά με το θέμα και αυτό κατ' ουσίαν επικυρώνει τη σημερινή ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας.
Καθοριστικό ρόλο έπαιξε φυσικά η υποχώρηση της ΕΠΟ πάνω στο θέμα των βοηθών του διαιτητή Σιδηρόπουλου, αφού σήμερα όρισε αυτούς που τον συνοδεύουν και στους ευρωπαϊκούς αγώνες και κατ' επέκταση ευθυγραμμίστηκε με όσα αρχικώς είχαν συμφωνηθεί, αλλά το υφυπουργείο εκτίμησε ότι δεν τηρήθηκαν, όταν ορίστηκε ο τελικός για το περασμένο Σάββατο.
Πλέον δεν συντρέχει κάποιος λόγος για νέα ματαίωση του τελικού και όλα συνηγορούν προς αυτό. Το κυριακάτικο ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο αναβλήθηκε (δεν ορίστηκε διαιτητής από την ΕΠΟ), ώστε να μπορέσει η Ένωση να αγωνιστεί την Τρίτη στον τελικό, ενώ την Δευτέρα θα συνεδριάσει η Super League για να συμφωνήσει με τη NOVA και να καθορίσει το νέο πρόγραμμα, καθώς με τον τελικό την Τρίτη θα είναι αδύνατον να παίξει η ΑΕΚ την επομένη για το πρωτάθλημα. Το πιθανότερο είναι ότι θα μετακινηθούν και οι δύο αγώνες της Τετάρτης και όχι μόνο το ματς της ΑΕΚ, γιατί μετά οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν μείνει πίσω δύο αγώνες στα πλέι οφ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου