Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Εκδήλωση για τα 20 χρόνια από το θάνατο του Αντρέα, παρουσία Τσίπρα

ekdilwsi-gia-ta-20-xronia-apo-to-thanato-tou-antrea-parousia-tsipra
Εκδήλωση για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου προετοιμάζει η κυβέρνηση μέσω της Βουλής των Ελλήνων.Εκδήλωση για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου προετοιμάζει η κυβέρνηση μέσω της Βουλής των Ελλήνων, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο από το Ίδρυμα της Βουλής, με τη σχετική δαπάνη να έχει ήδη περιληφθεί στον προϋπολογισμό του 2016, ενώ στη εκδήλωση θα παρευρεθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και αναμένεται πολυπληθής παρουσία υπουργών.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, κατά την διαδικασία προετοιμασίας της εκδήλωσης, οι συνεργάτες του Προέδρου της Βουλής κ. Ν. Βούτση αντελήφθησαν ότι το υφιστάμενο υλικό δεν ήταν αρκετό για την διοργάνωση και έτσι ο πρόεδρος της Βουλής τηλεφώνησε στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γεννηματά για να ζητήσει...βοήθεια. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέθεσε τη συνεννόηση και τη συνεργασία στον κ. Σκανδαλίδη, Κώστα Σκανδαλίδη, πρόεδρο του ΙΣΤΑΜΕ. Οι πληροφορίες της «Καθημερινής» αναφέρουν πως ο κ. Σκανδαλίδης έχει ήδη συνομιλήσει για την εκδήλωση τόσο με τον κ. Βούτση, όσο και με τον γραμματέα της Βουλής, ο οποίος και έχει αναλάβει τη σχετική ευθύνη διοργάνωσης της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου