Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Βαριές οι κατηγορίες για τον 19χρονο-η ανακοίνωση της Αστυνομίας

        
geg-troxaio-karpenisiou-lampraki4Στον αρμόδιο Εισαγγελέα του Αγρινίου οδηγείται αύριο ο 19χρονος που το πρωί σήμερα παραδόθηκε στις τοπικές αστυνομικές αρχές που τον αναζητούσαν για το πολύ σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε αμέσως μετά από τροχαίο στην συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Γρ. Λαμπράκη στο Αγρίνιο.
Ο νεαρός που θεωρείται υπαίτιος για τον βαρύτατο τραυματισμό 30χρονου που αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρίνιου, είναι, παρά το νεαρό της ηλικίας του,  ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία, για τις πανελλήνιες διακρίσεις που έχει λάβει σε αγώνες πολεμικών τεχνών. Είναι όμως γνωσ΄τος και στις αστυνομικές αρχές αφού το ονομά του εμπλέκεται σε μεγάλη δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο , παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η δική του εξήγηση για το αιματηρό περιστατικό, αφού αυτό που προκύπτει ως συμπέρασμα είναι ότι κάτι προηγήθηκε πριν τη συμπλοκή, μεταξύ του ιδίου και των ατόμων που βρίσκονταν εντός του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή που οδηγούσε.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθη σήμερα (22-12-2014) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 19 ετών, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές, στο Αγρίνιο, ο 19χρονος οδηγώντας μία δίκυκλη μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με ένα επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος και στη συνέχεια προσέκρουσαν σε τρίτο όχημα με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο ατόμων που επέβαιναν σε αυτό. Μετά το τροχαίο ατύχημα, ο δράστης  διαπληκτίστηκε με τον 30χρονο τον οποίο τραυμάτισε και τράπηκε σε φυγή.
Ο τραυματίας διακομίσθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου διαπιστώθηκε ο τραυματισμός του με αιχμηρό αντικείμενο και παραμένει για νοσηλεία.
Για την διερεύνηση του περιστατικού, πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 19χρονου και τη σύλληψη του λίγες ώρες αργότερα.
Σημειώνεται ότι, ο 19χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση για εκβίαση κατ’ εξακολούθηση και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου